2777
2789
عنوان

افزایش سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

20چاق بشم سینه هام بزرگ میشن؟

عزیزم من24سالم بود، اندازه نارنگی بود لباس عروس میخاستم بپوشم آرایشگر با اِپُل و پنبه، سینه م را حجم داد تا لباس رو سینه م وایسه، اما بعد عروسی با رابطه و تحریک، بارداری و شیردهی الان85را رد کرده

من خواهرم متاهله و یه بچه داره ولی سینه هاش کوچیکن واسه همه شیر دهی و ازدواج تاثیر نداره ژنتیک قوی تره

در نظر بازی ما بی خبران حیرانند...!                                   من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند.

روغن رازیانه و ماساژ خیلی تاثیر داره

هم لیفت میکنه هم حجم میده

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم
خودتون نتیجه گرفتین؟

اگه متاهل هم باشی  بیشتر نتیجه میده

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم
اگه متهال باشی با دستان پرتوان همسرت

اشتباه پرولاکتین فرد با این‌کار میره بالا

سینه بافتش از چربی 

ربطی به ماساژ نداره روش منسوخ‌شده ای

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.

اشتباه پرولاکتین فرد با این‌کار میره بالاسینه بافتش از چربی ربطی به ماساژ نداره روش منسوخ‌شده ای

اتفاقا خیلی تاثیر داره