2777
2789
چندوقته ناباروری داری ،اگه دوسداری توضیح بده شایدتونستم کمکت کنم

3 سال 

هر موقع سونو میرم همه چیم نرماله

آزمایش همسرمم تو یکی از تاپیک هام زدم

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

3 سال هر موقع سونو میرم همه چیم نرمالهآزمایش همسرمم تو یکی از تاپیک هام زدم

من ۶سال ناباروری داشتم دکتری نبود که توتهران نرفته باشم ۶سال دارویی نبود که استفاده کرده باشم بشدت پوست وموهام داغون کرده بود 

3 سال هر موقع سونو میرم همه چیم نرمالهآزمایش همسرمم تو یکی از تاپیک هام زدم

عزیزم اطرافیانت کسی نیستش که تازه زایمان کرده باشه یا باردار باشه؟

درمورد چله بری شنیدی؟

من این موضوع رو باور نداشتم ولی بعد که چند نفر از اطرافیان انجام دادن و باردار شدن باورم شد.

اگر میخوای توضیح بدم.

مخصوصا این که میگی مشکلی ندارین ولی بچه دار نمیشید.

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دوستان سلام، حلول سال نو مبارک، اگه صلاح بدونین بیاییم ازعبارات صحیح استفاده کنیم، عبارت اینکه با چی باردار شدیم می تونید این طور عنوان کنید برای کمک به باروری از فلان دارم استفاده کردین یا نه، چون همون طور که میدونید ما زنها با رابطه بدون اقدام باردار میشیم نه با قرص، در حالیکه برخی داروها میتونه شانس باروری ما خانمها را افزایش بده

تااینکه دیگه رفتم کلینیک ناباروری دولتی خودشون همونجا همچی ازمون گرفتن از از اسپرم بگیرتااااپاپ اسمیر،آخرش مشخص شد همسرم تحرک اسپرمش خیلی پایین بوده حتی دوبارای وی‌اف کردم نگرفت تااینکه همسرم ۶ماه دارواستفاده کرد بمحض تمام شدن داروها طبیعی حامله شدم ،تمام این حرفاروگفتم که بهت بگم وقتت پیش ی مشت دکتربیسواد تلف نکن حتما بروکلینیک ناباروری که ریز بررسی بشه ،خصوصی هزینش خیلی زیادمیشه دولتی باشه خیلی کم میشه

سلام عزیزم میشه توضیح بدی؟ممنون میشم

سلام عزیز.

بله.وقتی نوزاد چهل روزش میشه ببریدش حموم بعدش که حموم کرد با( کاسه ای به اسم چهل کلید بیرون این کاسه رو میفروشن که توش دعا و آیه قرآن نوشته شده. )۴۰ بار آب بریزید تو یه ظرف و هر بار یه صلوات بفرستید یعنی بشه ۴۰ بار آب با ۴۰ تا صلوات بعدش بچه رو طوری نگه دارید که زیرش لگن باشه و با اون آب بچه رو غسل میدین و آب غسلش میره تو لگن بعد اون آب رو بدین به زنی که باردار نمیشه اون خانم بره حموم بعدش که میخواد از حموم دربیاد اون آب غسل بچه رو بریزه روی سرش.

من خودم قبول نداشتم مادرشوهرم خدا خیرش بده بهم یاد داد و گفت بده به زنی که بچه دار نمیشه منم  آب غسل بچه اولم رو دادم به همسایه مادرم که ۵ سال بچه دار نمی شد دو سه ماه بعدش بچه دار شد اتفاقا الان دوباره بارداره چند روز پیش ازم می‌پرسید چه آبی بود بهم دادی توضیح بده تا منم همون کاررو کنم بدم به یه بنده خدایی که بچه دار نمیشه.

سر بچه دومم اون آب رو به زنداداش زنداداشم دادم اونم دو سالی بود بچه دار نمیشد خداروشکر بچه دار شد و به دوستمم دادم که اونم سریع بچه دار خداروشکر.

قدیمی ها بهش میگن چله بَری که ممکنه یه وقت روی شخص چله افتاده باشه با این کار اون ازبین میره.

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم