سلام عزیز.
بله.وقتی نوزاد چهل روزش میشه ببریدش حموم بعدش که حموم کرد با( کاسه ای به اسم چهل کلید بیرون این کاسه رو میفروشن که توش دعا و آیه قرآن نوشته شده. )۴۰ بار آب بریزید تو یه ظرف و هر بار یه صلوات بفرستید یعنی بشه ۴۰ بار آب با ۴۰ تا صلوات بعدش بچه رو طوری نگه دارید که زیرش لگن باشه و با اون آب بچه رو غسل میدین و آب غسلش میره تو لگن بعد اون آب رو بدین به زنی که باردار نمیشه اون خانم بره حموم بعدش که میخواد از حموم دربیاد اون آب غسل بچه رو بریزه روی سرش.
من خودم قبول نداشتم مادرشوهرم خدا خیرش بده بهم یاد داد و گفت بده به زنی که بچه دار نمیشه منم آب غسل بچه اولم رو دادم به همسایه مادرم که ۵ سال بچه دار نمی شد دو سه ماه بعدش بچه دار شد اتفاقا الان دوباره بارداره چند روز پیش ازم میپرسید چه آبی بود بهم دادی توضیح بده تا منم همون کاررو کنم بدم به یه بنده خدایی که بچه دار نمیشه.
سر بچه دومم اون آب رو به زنداداش زنداداشم دادم اونم دو سالی بود بچه دار نمیشد خداروشکر بچه دار شد و به دوستمم دادم که اونم سریع بچه دار خداروشکر.
قدیمی ها بهش میگن چله بَری که ممکنه یه وقت روی شخص چله افتاده باشه با این کار اون ازبین میره.