2777
2789
عنوان

اگ بعد دوازده سال عشق سابق بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 34 پست
اره دقیقا من هر از چندگاهی اینطوری میشمبنظرت دلیلش این نیست اون آدم دلتنگت شده؟

نه اینا همش چرته مگه تو فیلمو داستانیم؟ 

اینهمه هرشب خواب مضخرف و بی معنی میبینیم اینم یکیش 

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من حالم بده یک ماه و نیمه از یکی جدا شدم که دوسش داشتم و اون نداشت میگم نکنه فراموش نشه حالم همین طو ...

من اگر فوت نمیشد شاید هرگز فراموش نمیشدو مطمعنم تا هرروزی بود زندگی متاهلیم خراب میشد

شماهم بسپارید ب زمان چون عشقتون یک طرفه بود راحتتر کنار میاید تا وقتی یه عشق واقعی دو طرفه رو تجربه کنید

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نه اینا همش چرته مگه تو فیلمو داستانیم؟ اینهمه هرشب خواب مضخرف و بی معنی میبینیم اینم یکیش

اخه فوت شده و من بخاطر همسرم نمیتونم برم سرخاکش چون شهرمون کوچیکه من گاهی میگم شاید دلش تنگ میشه و دوس داره برم سرخاکش

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

به خاباتون اعتنا نکنید

میگن اگه چهره یه ادم رندومو ناشناسو تو خیابون ببینی مغز میتونه اونو تو خوابت بیاره

پس اینکه ادمی ک مدت طولانی باهاش بودی ام مغز بتونه بیاره تو خواب چیز عجیبیی نیس

فراموشم کرده باشی یمدت تو زندگیت بوده دیگه یچیزایی تو مغزت هست 

فراموش کن

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

درکت میکنم ی غم عمیقی میگرتت اما بعد یکی دو روز اوکی میشی عزیزم

دقیقا از صبح همش دلم گریه میخواد ولی بخدا فرصت گریه کردنم پیدا نمیکنم شب هم داره برام مهمان میاد

اون ازدواج کرده؟

فوت کرده بعد از عقد من فوت شد

اخه فوت شده و من بخاطر همسرم نمیتونم برم سرخاکش چون شهرمون کوچیکه من گاهی میگم شاید دلش تنگ میشه و د ...

نه دلیلی نداره بری 

یادت افتاد برا ارامش دل خودت و طرف یه فاتحه بخون از همونجا 

من اگر فوت نمیشد شاید هرگز فراموش نمیشدو مطمعنم تا هرروزی بود زندگی متاهلیم خراب میشدشماهم بسپارید ب ...

امیدارم ....

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دقیقا از صبح همش دلم گریه میخواد ولی بخدا فرصت گریه کردنم پیدا نمیکنم شب هم داره برام مهمان میاد

اخیه فوت شدن

بنظرم دلش برات تنگ شده براش فاتحه قران بخون

منم پدر بزرگم خیلی وابسته بودم همو زیاد دوس داشتیم هروقت نمیرم سرخاکش شب میاد خابم توی خاب حس غم میگرم فرداش دلتنگی عجیب

همچنین ک میرم سرخاکش حالم خوب میشه میگن مرده چشم انتطار دل تنگ میشه

متاسفانه عشق اول فراموش نمیشه حتی اگه یه طرفه باشه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
اخیه فوت شدنبنظرم دلش برات تنگ شده براش فاتحه قران بخونمنم پدر بزرگم خیلی وابسته بودم همو زیاد دوس د ...

نمیتونم برم😭