2777
2789
عنوان

پدر بزرگ من پولداره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 65 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به اونا میگن مولتی میلیاردر. که یک دهم درصد جمعیت ایرانم تشکیل نمیدن

یک دهم؟ عمرا من تو شرکت عمرانی کار میکنم هرکسی که سازنذس سرمایش بالای هزار میلیارده و انقد زیادن خود خونه های منطقه ۱ و ۲ ۹۰ درصدشون بالای ۵۰ میلیاردن اینا یک دهم نمیشن دگ چه برسه شهرای دگ

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
یک دهم؟ عمرا من تو شرکت عمرانی کار میکنم هرکسی که سازنذس سرمایش بالای هزار میلیارده و انقد زیادن خود ...

نه بابا کی گفت هرکی سازندس سرمایش بالای هزار میلیارده؟

اون سازنده هایی که شما میگی تعدادشون خیلی کمه بیشترشون تو منطقه یک و دو تهران ساختمون میسازن

مثلا تو شهر ما که جزو شهرای شمال کشوره و برخورداره یه مهندس عمران داریم، این آقا خیلی معروفه و جزو بهتریناس ولی سرمایش به اینی که میگی نمیرسه

کلا بستگی داره به این داره چی بسازن و تو کدوم شهر و منطقه باشه. 

اوناییم که تو منطقه یک و دو هستن باز خیلیاشون پولشون به اونی که شما میگی نمیرسه. 

شما یه نگاه به وضعیت اقتصادی مردم کشور بنداز. نزدیک 80 90 درصد زیر خط فقرن

تو چنین کشوری یکی مثل پدربزرگ اسی پولدار محسوب میشه 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

منکه باغ ندارم ولی از فامیلامون هرکس زمین کشاورزی داره و چاه آب داره پولداره چون  زمیناشون ک میدن اجاره چند میلیارد اجاره میگیرن و این چند میلیارد رو ک یکجا نمیخورن ازشون گرو میگیرن و چند برابرش میکنن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم