2777
2789
عنوان

ساس و همسایه بیشعور و خودسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 77 پست
عزیزم الکی قضاوت نکن من کلی پول سمپاشم دادم اما فایده نداشت چون نمیدونستم راه انتقالش از کجاست مجبور ...

اها یه خانومی نوشته بود ایه فلانو نوشتم ریختم تو اپ پاشیدم که رفت

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

تو پاریس چند وقت پیش که همه جارو ساس برداشته بود تو اخبارشون میگفت از حیوانات خانگی و سگ منشا گرفته ...

سه سال ونیم  المان زندگی کردم اینو نگو جا دیگه برات میخندن سینمای میلی هم بماند داستانش جداس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سه سال ونیم المان زندگی کردم اینو نگو جا دیگه برات میخندن سینمای میلی هم بماند داستانش جداس

تو گوگل سرچ کن ساس یا از خون انسان تغذیه میکنه یا از خون حیوانات خانگی ، البته شما عالم دهری راحت باش

بله متاسفانه هیچ جوره نمیره

من توی حیاط چاه کندیم(اطراف مشهد خونم)

۴ سال پیش ساس از چاه اومده بود (هیچ دلیل دیگ ای نمی‌دونم و ب ذهنمون هم نرسید ) چون کلی و کنده کاری و...

پرده ها مبل ها تشک و سرویس چوب و همه انداختم پشت ماشین توی بیابون و آتیش زدیم

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

سلام عزیزم شما خونه هاتون از چوب بوده یا زیاد باهم رفت امد داشتید؟ خونه درز داشته؟ چون ساس توی جاهای ...

طبقه مجاورشون و طبقه پایین رویت شده چون مال چند ماه بوده خسابی گشتنو تخم ریزی. ولی جهت اطمینان کترشناس گفت کل ساختمان چون چندماهه قضیه ریسکه. نه رفت امدی هم نداریم

تو گوگل سرچ کن ساس یا از خون انسان تغذیه میکنه یا از خون حیوانات خانگی ، البته شما عالم دهری راحت با ...

راحتم چون اولین سوال مدیر ساختمونمون از کارشناس همین بود میگفت حیوان چی گفت گربه و یگ کنه و پرنده یه چیز دیگه که اسمش یادم نییت ساس طرف اونا نمیره فقط خون گروه او انسان

بله متاسفانه هیچ جوره نمیرهمن توی حیاط چاه کندیم(اطراف مشهد خونم)۴ سال پیش ساس از چاه اومده بود (هیچ ...

کارشناسی که برای ما اومده بود میگفت ساس ۱۵ سال پیش از اروپا وارد ایران شده متاسفانه با خودسری و برخورد غیر علمی روزانه تو همین تهران میگه پنج جا سمپاشی داریم کمه کم