2777
2789
عنوان

گرافیک کعبه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 36 پست
یه مکعب مربعست دیگه روش هم که پارچه مارچه

😐😐😐😐بی نظیره والا

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لمسش انقده حال خوشی میده

عه شما مشرف شدید کعبه؟چه سعادتی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خیلی دلم میخوادبرم🥲🥲

خب منظور منم همینه در عین سادگی وایب خوبی میدهوگرنه کلیسای جامع کلن المان ۶۳۲ سال طول کشیده تا ساخته ...

اینجوری بهت تلقین شده تو مجازی خیلی چرت راجع به اهرام مصر میگن

وگرنه برای من گاهیی اینجور جاها ترسناکه اما حتی فکر به اهرام مصر یا تخت جمشید بهم ارامش میده 

میری

🥲🥲😍چطورمگه؟

خب منظور منم همینه در عین سادگی وایب خوبی میدهوگرنه کلیسای جامع کلن المان ۶۳۲ سال طول کشیده تا ساخته ...

انسان دنبال چیزیه ک چشمشو اذیت نکنه 

من گرافیک خوندم 

چیزایی هستن به اسم خطوط شکسته خطوط نرم ، 

مربع نماد استواری و پایداریه توی گرافیک و دنیا، بخاطر همین حس امنیت میده کعبه 

کلیسا بسیار شاخ و شونه داره و از خطوط شکسته استفاده شده 

خطوط شکسته هم بش میگن خطوط وحشی یا برای نشون دادن نا امنی ما توی لگوها و پوسترامون استفاده میکنیم 

بخاطر همین این حس بهت دست داد 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

حسم بهم گف

😍😍😍ای قربون اون حستتتتتت

انسان دنبال چیزیه ک چشمشو اذیت نکنه من گرافیک خوندم چیزایی هستن به اسم خطوط شکسته خطوط نرم ، مربع نم ...

وای چه جالبه معماری

یعنی حتی شکل خطوط میتونه انتقال دهنده حس و حرف ها باشه

تخت جمشید یا خود اهرام مصر چی؟

مثلا تخت جمشید به من خیلی ارامش میده حتی عکسش یا فکرش

بنظرتون بخاطر چیزای دیگ اس یا معماریشون هم باز خوبه؟

وای چه جالبه معمارییعنی حتی شکل خطوط میتونه انتقال دهنده حس و حرف ها باشهتخت جمشید یا خود اهرام مصر ...

اره هیچ چیزی توی این دنیا بی معنی نیس 

خطوط منحنی نرم و ارامش دهندن 

مثلث نماد ثباته 

مربع استواری و پایداری 

دایره نرمی و زندگی و ارامش 

حقیقتا تخت جمشید رو من از نزدیک ندیدم حتی حضور ذهن ندارم چ شکلیه ک برات شرح بدم 

ولی اون پایه ها و ستون ها میتونه استواری رو نشون بده، بجز اون نمادی از آریایی و اصالته بخاطر همین هرایرانی با دیدنش حس غرور بهش دست میده و وایب خوبی داره 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

عه شما مشرف شدید کعبه؟چه سعادتی

بله افتخارش قسمتم شده

الهی به دل خوشی اول عمره میری بعد تمتع

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
انسان دنبال چیزیه ک چشمشو اذیت نکنه من گرافیک خوندم چیزایی هستن به اسم خطوط شکسته خطوط نرم ، مربع نم ...

خب سبک ها هم فرق دارن

مثلا کلیسا های دوره رنسانس به ادم حس امن میدن

ولی سبک گوتیک فرق داره

ممنون از اطلاعات جالبی که دادید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید