2777
2789
عنوان

کیا با وجود اینکه هرروز مسواک میزنن پوسیدگی دندون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست

من شنیدم از خمیر دندون هاست 

ولی بدون خمیر دندون لثه ها عفونت می کنه 

برای همین خیلی خیلی کم خمیر می زنم 

البته شب ها هم دیگه مسواک نمی زنم فقط صبح 

گفتم اینهمه علمی مسواک زدم بیشتر دندون هام خراب شد 

حالا برم طب سنتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من روزی ۵ بار مسواک میزنمیکسره دندون پزشکیاهستمیکسره هم دندون خراب دارم

والا ب خدا دیگه روانی شدم منم..

نمیدونم باید چی کار کنم دیگه انقدر اذیت نشم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
من شنیدم از خمیر دندون هاست ولی بدون خمیر دندون لثه ها عفونت می کنه برای همین خیلی خیلی کم خمیر می ز ...

رفتی طب سنتی یا قراره بری؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
ای خدا پس چ کنیم اخهههه😭😭

دیگه جنس دندونم اینطوریه..منم پذیرفتم

البته من توبچگی اصلا مسواک‌نمیزدمممم ها

ولی خوشحالم‌که همه دندونامو درست کردم نزاشتم‌خراب بمونه

ولی خداییش الان قیمتا وحشتناااک شده سالی یکی میتونم درست کنم😂

من روزی ۵ بار مسواک میزنمیکسره دندون پزشکیاهستمیکسره هم دندون خراب دارم

الان دیگه فایده نداره ازاول باید میزدی الان‌ ک همش خراب سده ک‌دیگه دزست نمیشه

بعدشم خیلی مسواک بزنی بدترمیشه

همه چیزبه اندازه

سعی کنید بانمک بزنید بهتره

ی دوستی بهم گفت گفت طبق طب سنتی شب مسواک نزن تا محتویات معده و حلق نتونه دندون رو خراب کنه البته با ...

واقعا؟؟

چرا؟؟

نخ دندون ک خیلی موثره

بیشتر ببینید
بانمک مسواک بزن

اثر داره؟؟

چجوری؟ اب نمک درست کنم یا خود نمکو بریزم رو مسواک؟

ید دار باشه یا نه؟؟

بیشتر ببینید
واقعا؟؟چرا؟؟نخ دندون ک خیلی موثره

من تو مقالات دندون آمریکا هم دیدم ی عده نخ دندون رو واجب نمی دونستن ی چالشی با هم داشتن 

من با قاطعیت نمی گم ولی چون دندون هام خراب شد دیگه گفتم اون علمی ک بی فایده بور برم طب سنتی 

البته مسواک چوب پیدا نکردم