2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این اسم عاشقش شدم عاشق اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 29 پست

تو گوگل زدم به جز اسم یه شهر تو ترکیه، اسم یه قرصه که😂😂 

البته به اسم ملنا نمیرسه که یعنی مدفوع خونی و ملت با افتخار و فقط به خاطر آوا و متفاوت بودنش این اسمو رو دختربچه های بیچاره میذارن! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالها قبل یه سریال میذاشت اسمش مارلین بود 

ماردین معنیش چیه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
تو گوگل زدم به جز اسم یه شهر تو ترکیه، اسم یه قرصه که😂😂 البته به اسم ملنا نمیرسه که یعنی مدفوع خون ...

مانیا هم میذارن که اسم یه بیماری روانیه

رونیا هم که معنی نداره 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

من اسم دخترم رو وقتی یه ماهه بود انتخاب کردم ازبس ثبت احوال گیر میداد به اسمای انتخابیم اما الان اینجوری نیست 

بیشتر ببینید
مانیا هم میذارن که اسم یه بیماری روانیهرونیا هم که معنی نداره

اره مانیا هم جزو ایناس🤦‍♀️😂

کلا هر چی از نظرشون خوش آواست میذارن رو بچه و یه معنی من دراوردی هم که تو اینترنت نوشته رو باور میکنن میذارن رو اون طفل معصوم.. اسم های معنی دار زیبا مثل بهار، صدف، سپهر و ... رو هم بهش میگن اسم قدیمیه😐😂