2777
2789
عنوان

زندگی با ی آدم روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 52 پست
عید من عید نیست عذابه ارزو مرگش دارم

به خودتون فشار نیارین 

حق دارین 💔

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب یکم با حجاب تر بگرد ، دیگه دعواتون نمیشه ، تو که تا مرز خودکشی داری میری ، خطریه ها ، یهو کار دست خودت میدی ، زندگیتو تلخ کردی که چی ، بعد اگه مغزت هنگ کنه از ناراحتی خوبه آخه ،عجبا یه کاری بکن دعوا نشه سازش کن باشون

تو این سنم به خیلی چیزا فکر میکنم تهش میگم شاید بمیرم خودکشی کنم کسی ازار نبینه

خودکشی چاره نیس عزیزم منم روزای اینجوری رو تجربه کردم عزیزم ارزش نداره بخاطر اونا فرصت زندگي کردن رو از خودت بگیری صبر کن مطمئنم خدا راه های قشنگ تری رو جلوت می‌زاره طوری ک ب خودت میای میبینی زندگیت ازین رو ب اون رو شده خیالت راحت ماهم روزای سختی داشتیم و داریم اینو بدون که بی اجازه خدا یدونه بزرگ هم نمیریزه پس امیدوار باش خدا قطعا جواب ناراحتی تو و ظلم هایی ک بهت شده زمین نمیزاره 

خودکشی چاره نیس عزیزم منم روزای اینجوری رو تجربه کردم عزیزم ارزش نداره بخاطر اونا فرصت زندگي کردن رو ...

خودش آدم بعضی وقتها بلد نیست ،مشکلات رو به وجود میاره ،اینه که زندگی سخت میشه ، مجبوریم آخه یه کار کنیم  ،همه جای زندگی من هم از نابلدی بود همیشه درد ورنج آخرش میفهیمدم راه حل اصلا این نبوده ،حالا تا ما بفمیمیم روش زنگی رو

خوب یکم با حجاب تر بگرد ، دیگه دعواتون نمیشه ، تو که تا مرز خودکشی داری میری ، خطریه ها ، یهو کار دس ...

انگ خراب بودن با هر تیپ ریختی ک بزنی میگه گلم ادم اینطوری وقتی خودش نماز روزه میگیره و دهنش کثیفه زنده موندش چ فایده  

انگ خراب بودن با هر تیپ ریختی ک بزنی میگه گلم ادم اینطوری وقتی خودش نماز روزه میگیره و دهنش کثیفه زن ...

باید زندگی کرد ، باید هم خوب زندگی کرد ، اگه حرف میزنن باید یه کاری کنی دیگه نتونن حرفت رو بزنن ، باید بهترین روش پیدا کنی

خودش آدم بعضی وقتها بلد نیست ،مشکلات رو به وجود میاره ،اینه که زندگی سخت میشه ، مجبوریم آخه یه کار ک ...

عزیزم من دوستان زیادی داشتم ک تا مرز خودکشی رفتن ولی برگشتن...صبر کن درست ک شد برام دعا کن