2777
2789
عنوان

عید خونه هیچکدوم از فامیل شوهرم نمیرم فقط می‌خوام بخوابم و استراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 52 پست

برعکس شوهر منم خودش نمیخواد خونه فامیلش بره من دلم میخواد برم خونه عمه هاش 🙁

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برعکس شوهر منم خودش نمیخواد خونه فامیلش بره من دلم میخواد برم خونه عمه هاش 🙁

ول کن بابا حوصله داری

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
نه چرا تنبیه بشم من که حالم خوبه فکر کن یه فامیل روش حساب میکنن فکر کن نره خونشون آبروش میره

بنظرم بخاطر خیانش یجور دیگه تنبیهش کن این راه درست نیس.بیشتر تنش بوجود میاره

بیکاری ؟

آره چی میشه عمه هاش خیلی مهربونن خونه بقیه نریم هم دوست دارم برم خونه عمه هاش 

ول کن بابا حوصله داری

چرا عمه هاش خیلی مهربونن

اگه خانواده ش خوبن و باهاشون مشکل ندارین چرا نرین. اتفاقا من بودم میرفتم‌. اگه خیانت همسرتون آشکاره و مطمئن هستین ازش، به خانواده ش میگفتم. 

شما اگه الان نرین‌همه در مقابل شما جبهه میگیرن بعدا اگر لازم خیانت کرد و شما به بقیه بگین دیگه کسی طرف شما رو نمیگیره میگن شما حتما کاری کردین که اونم خیانت کرده چون دلشون پر ازتون ولی خب اگر خانواده ش باهاتون مشکل دارن دیگه بحثش جداست، هر جور صلاح میدونین برخورد کنین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
آره چی میشه عمه هاش خیلی مهربونن خونه بقیه نریم هم دوست دارم برم خونه عمه هاش

اگر باهاشون راحتی کار خوبی میکنی، رفت و آمد با اطرافیان مهربون دید آدم رو نسبت به آدمها مثبت می‌کنه، اینکه آدم هیچ جا نره جا برای هر جور فکری تو سر آدم باز میشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اگه خانواده ش خوبن و باهاشون مشکل ندارین چرا نرین. اتفاقا من بودم میرفتم‌. اگه خیانت همسرتون آشکاره ...

به کسی نگفتم شوهرم تو فامیل خیلی روش حساب میکنن به خاطر موقعیت اجتماعیش آچار فرانسه فامیل هست کسی باور نمیکنه به مادرش تلفنی گفتم باور نکرد گفت میخوا آبرو پسرمو ببری دروغ میگی 

عجب 🙄

خاله هاش دایی هاش یا حتی عموهاش برام مهم نیستن ولی عمه هاش مهربونن هوام رو هم دارن