واقعا مثلا من خودم واقعا زودی دلم میبورم از طرف یبارم بیشتر تو ربطه نبودم اون یبارم خودم بی دلیل حدا ...
لابد از اول علاقه زیادی نداشتی بهش که زود دل کندی
اشکال نداره عزیزم جدا شدن بهتر از اینه که تو یه رابطه ای که بهش مایل نیستی بمونی
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
لابد از اول علاقه زیادی نداشتی بهش که زود دل کندی اشکال نداره عزیزم جدا شدن بهتر از اینه که تو یه را ...
نه واقعا دوسشم داشتم و الان حتی پشیمونم پیجش چک کردم فک کردم رفته تو رابطه
میدونی طرف یه شهر دیگه بود توی این چندسال جتی یکبار هم نشد بخواد بخاطر من بیاد شهر ما منو ببینه همش وعده وعید میداد میگفت ازه کاش تولدت پیشت بودم ولی اصلا جرکتی نمیزد باورت میشه یبارم حتی به من تلفنی تو این چندسال زنگ نزذ؟بنظرم حق داشتم بعد که میخواستم خداحافظی کنم هی میگفت مگه چیکار کردم چی شده ولی متاسفانه من چیزی نگفتم کاش میگفتم حداقل کاش حداقل حرفامو میزدم تو دلم نمیموند
نه واقعا دوسشم داشتم و الان حتی پشیمونم پیجش چک کردم فک کردم رفته تو رابطهمیدونی طرف یه شهر دیگه بود ...
حق داشتی عزیزم
کارتم درست بوده منطق به احساست غلبه کرد و کار درست رو کردی .
وقتی توجه لازم رو بهت نداشته پس لیاقت ارتباط با شما رو نداشته همون بهتر که رابطه قطع بشه .
امیدوارم یه آدم حسابی خوب سر راهت قرار بگیره و بتونی احساساتت رو خرج اون آدم درست کنی❤️❤️
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
الان واقعا نمیدونم چرا اروم شدمواقعا ممنونم ازتون بخاطر حرفاتون و درکتون چون این حرفا تث دلم مونده ب ...
فدات عزیزدلم محبت داری😘❤️❤️
همچنین❤️میدونم لایق بهترینا هستی امیدوارم خدا به دل مهربونت آرامش بده و به هر چی میخوای برسی❤️