2777
2789
نمیدونم چطوری بگم که سوتفاهم نشه

بگو فوقش تعلیق میشی دیگه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا مثلا من خودم واقعا زودی دلم میبورم از طرف یبارم بیشتر تو ربطه نبودم اون یبارم خودم بی دلیل حدا ...

لابد از اول علاقه زیادی نداشتی بهش که زود دل کندی 

اشکال نداره عزیزم جدا شدن بهتر از اینه که تو یه رابطه ای که بهش مایل نیستی بمونی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
لابد از اول علاقه زیادی نداشتی بهش که زود دل کندی اشکال نداره عزیزم جدا شدن بهتر از اینه که تو یه را ...

نه واقعا دوسشم داشتم و الان حتی پشیمونم پیجش چک کردم فک کردم رفته تو رابطه

میدونی طرف یه شهر دیگه بود توی این چندسال جتی یکبار هم نشد بخواد بخاطر من بیاد شهر ما منو ببینه همش وعده وعید میداد میگفت ازه کاش تولدت پیشت بودم ولی اصلا جرکتی نمیزد باورت میشه یبارم حتی به من تلفنی تو این چندسال زنگ نزذ؟بنظرم حق داشتم بعد که میخواستم خداحافظی کنم هی میگفت مگه چیکار کردم چی شده ولی متاسفانه من چیزی نگفتم  کاش میگفتم حداقل کاش حداقل حرفامو میزدم تو دلم نمیموند

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
نه واقعا دوسشم داشتم و الان حتی پشیمونم پیجش چک کردم فک کردم رفته تو رابطهمیدونی طرف یه شهر دیگه بود ...

حق داشتی عزیزم 

کارتم درست بوده منطق به احساست غلبه کرد و کار درست رو کردی .

وقتی توجه لازم رو بهت نداشته پس لیاقت ارتباط با شما رو نداشته همون بهتر که رابطه قطع بشه .

امیدوارم یه آدم حسابی خوب سر راهت قرار بگیره و بتونی احساساتت رو خرج اون آدم درست کنی❤️❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
حق داشتی عزیزم کارتم درست بوده منطق به احساست غلبه کرد و کار درست رو کردی .وقتی توجه لازم رو بهت ندا ...

الان واقعا نمیدونم چرا اروم شدم

واقعا ممنونم ازتون بخاطر حرفاتون و درکتون چون این حرفا تث دلم مونده بود به هیچ کس نتونستم بزنم

قربونت عزیزم انشالله هرچی خیر پیش بیاد و برای شمام چه کاری چه تحصیلی چه ازدواج انشالله راه های خوبی براتون باز بشه🪷🤍✨️💚

الان واقعا نمیدونم چرا اروم شدمواقعا ممنونم ازتون بخاطر حرفاتون و درکتون چون این حرفا تث دلم مونده ب ...

فدات عزیزدلم محبت داری😘❤️❤️

همچنین❤️میدونم لایق بهترینا هستی امیدوارم خدا به دل مهربونت آرامش بده و به هر چی میخوای برسی❤️

بیشتر ببینید
فدات عزیزدلم محبت داری😘❤️❤️همچنین❤️میدونم لایق بهترینا هستی امیدوارم خدا به دل مهربونت آرامش بده و ...

قربونت بشم عزیزدلم 💋💋🤍🤍

خودت توام همینطور با این قلب مهربون انشالله همیشه ادمای که مثل خودت خوبن سرراهت بیان💋🤍🫂