2777
2789
عنوان

شیرینی نخودچی و شیرینی مربایی کدبانو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست
تو نخود چی نمیشه کره ریختروغن صاف میخواد که اون درصد روغن صافش با ارد یک به دو و خاک قند و اینا هم د ...

روغن صاف بی کیفیت ترین چیز ممکن هست

خیلی خیلی مضر هست

روغن صاف بخوای بزنی با شیرینی قنادی فرقی نداره

من خودم نخودچی کره میزنم عالی میشه

با چی میپزی انقدر در میاد برات🤣🤣🤣🤣🤣🤣آرد نخودچی کیلویی ۲۰۰پودر قندکره یا روغن اصیل هم قیمتش بال ...

من یهو یه تیان نمیپزم قیمت یک کیلوشو گفتم تاپیکمو نگاه کن رو هوا نگفتم همیشه کارمه روغن اصیل ۴۵۰

ولی روغن صاف ۱۰۰ تومنه

بعدم مدیونی فک کنی قنادیا اصیل میزنن!

عکسشم گذاشتم هزار بار خوشمزه تر از بیرون و اصلا قابل قیاس نیست!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شیرینی بیرون معلوم نیس توش چیهخونگی همه چیز طبیعی و اصل و تازه

من چندساله برامصرف. خودمون سفارش میدم چون مطمئنن  فقط براکسی بخوام شیرینی ببرم میرم شیرینی فروشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
من یهو یه تیان نمیپزم قیمت یک کیلوشو گفتم تاپیکمو نگاه کن رو هوا نگفتم همیشه کارمه روغن اصیل ۴۵۰ولی ...

قنادی ها روغن صاف میزنن

خب شما هم بخوای خونه روغن صاف بزنی چه فرقی داره با قنادی

من خودم شیرینی درست میکنم

شیرینی های عیدمو خودم درست کردم با مواد درجه یک

روغن صاف بی کیفیت ترین چیز ممکن هستخیلی خیلی مضر هستروغن صاف بخوای بزنی با شیرینی قنادی فرقی ندارهمن ...

تو هیچ دستوری کره نداره کره وا میره

یا باید روغن صاف رو با مارگارین ترکیب و گرم و سرد کرد 

یا اصیل زد

شما هر چی دوس داری بزن

ایشون قیمت قناد را پرسید 

مربایی خیلی بدمزه اس این همه شیرینی خوشمزه 

پارسال شوهرم خرید تا آخر عید کسی نخورد تو جرئت حقیقت همه رو به دوست شوهرم خوروندیم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
قنادی ها روغن صاف میزننخب شما هم بخوای خونه روغن صاف بزنی چه فرقی داره با قنادیمن خودم شیرینی درست م ...

قنادی روغن صاف میزنن 

اما نخود چی هاشون رو از چند ماه قبل درست میکنن که کم نیارن

بعد من زعفران اصل میزنم

ارد نخود گلها

و خودم قند اسیاب میکنم 

هلشم خودم اسیاب میکنم نه اسانس 

اینا کلش متفاوته

بعد اسی نگفت کیفیت گفت قیمت!

شما جواهرات بزن 

قنادی روغن صاف میزنن اما نخود چی هاشون رو از چند ماه قبل درست میکنن که کم نیارنبعد من زعفران اصل میز ...

اصل مطلب همون روغن یا کره هست 

که تو طعم شیرینی خونگی تاثیر داره و طعمش متفاوت میکنه با شیرینی قنادی

پس چرا برای من با کره نه وا رفت نه چیزیش شداتفاقا عالی هم شد😐

تو دستور رزا منتظمی خانم بهار وحید و دستورای استخان دار نگاه کنی تو نخود چی کره نمیزنن

شاید اردتون درصدش بیشتر شده 

که اینجوری وا نمیره و البته باید کره تو فریز باشه 

و استراحتشم تو یخچال با درجه بالا

ولی ارد زیاد لطافت نخودچی را میبره

من دستورمو گذاشتم امتحانش که ضرر نداره

اصل مطلب همون روغن یا کره هست که تو طعم شیرینی خونگی تاثیر داره و طعمش متفاوت میکنه با شیرینی قنادی

هر چیزی دستور خودشو داره روغن اصیل مال اماراته هر کی بخواد هزینه کنه و کیفیت را ببره بالا اونو میزنه تو دستور فقط مارگارین ترکیبی با صاف یا اصیله

روغن کرمونشاهی برای نون برنجیه

تو دستور برشتوک کره میزنن شما هر چی دلت میخواد بریز ...