2777
2789

سوالتون رو بپرسید کسی بلد بود جواب میده

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

توی اون ها میشه خرید و فروخت و سود کرد؟

اره میشه

میلی گلد نداری همین که ثبت نام کنی هم ۵ سوت هدیه میده و هر دعوت هم ب شما و هم ب دوستت ۵ سوت هدیه میده 

معتبر هم هست و قابل اعتماد 

کددعوت باید بزنی 

کددعوت

milli-wzap6

این ک میگن با خرید وفروش طلا روزانه درآمد دارن میخوام یاد بگیرم

اگه انسان معتقدی هستید از نظر شرعی دارای اشکال هست 

اما اگه براتون مهم نیست بازار طلا جزو سخت تحلیل شونده ترین بازار ها هست و ترید در طلا نیاز به چندین سال آموزش داره به این راحتیا نیست اونا فقط تبلیغات هست و ۹۹ درصد سود هایی که میزارن در نسخه تمرینی و دمو هست بازار هایمالی دارای سود و ضرر هستند فقط سود نیست ضرر هم دارن

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که ممکنه چندین ماه و حتی سال طول بکشه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بیشتر ببینید