2777
2789

اسی  این دسته  دخترا رو ندیدی

چرا کسی منو نمیگیره  ،شوهر میخوام

😂

B_hills🌴خدایا سپاس🙏🏼 من از بی نیازی به ثروت رسیدم 💚من از بی نیازان غنی تر ندیدم💒💵💶💰  حُمیرا ❤

چون اینجا همه غریبن و راحت میشه درد و دل کرد

هیچ وقت نفهمیدم چرا یه سریا اینو نفهمیدن

متاهلا عمده سوالات و مشکلاتشون همسرشون و فرزندشونه

مجردا خواستگاراشونه

کنکوریا مشکلات کنکورشونه

خب بیان درمورد چی حرف بزنن 

غنی سازی اورانیوم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر ۱

شوهر ۲ 

شوهر ۳

شوهر دنده به دنده 

شوهر چرا نمیخنده

شوهر بشقاب پرنده🤣😂

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

چون مشکلات رو می‌نویسیم و دنبال راه حل 

الان من خودم ذهنم یاری نمیکنه از کی کمک بخوام 

از یه روز قبل عید تا الان چشمم اشکه غذا نمی‌خورم به خاطر بچه م میخندم همزمان گریه ام میگیره 

اصلا نرمال نیستم 

دغدغه فکریشون در همین حده که مادر شوهرش اول به جاریش سلام کرد بعد خودش

مثه ما نیستن که صدتا فکر مریض و بیمارستان و رزیدنت و شغل و و و … داشته باشن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید