2777
2789
حتی کرانچی هم هم نباید میخوردی چربه، چه برسه به بستنی !بله بستنی گلو درد رو تحریک می‌کنه پس نخورو چو ...

آخه من جایی نرفتم خانوادمم سالمن نمیدونم چجوری گرفتم

#پروازی_ام. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهه چندروزه فقط سوپ خوردم خسته شدم

سوپ خالی خوردن در حالی که کنارش کرانچی میخوری و بستنی هم میخوری فایده نداره!

باید کامل رعایت بکنی نمی‌خواد فقط سوپ بخوری غذای سرخ کردنی نخور و غذات کم چرب باشه کافیه 

Tunnel Vision                                                                 

وقتی لوزه رو عمل میکنن،با وجود گلودرد شدید، میگن بستنی بخورید(بستنی ساده)

چون جلوگیری از خونریزی میکنه

پس احتمالا مشکلی نداشته باشه دیگه

خارجی ها هم نظرشون اینه که فقط درصورتی که سینه ت خرابه، بستنی و اب سرد برات مشکل داره وگرنه برای گلو درد مانعی نیس

البته ب ماها از بچگی یاد دادن موقع گلودرد و سرماخوردگی بستنی نخورید براهمین میترسیم

خودم درهرشرایط سرماخوردگی  اگه بچه هام سینه شون مشکل نداشته باشه،بهشون بستنی میدم مشکلی پیش نمیاد

خودت نمیدونی خوبه یا نه ؟ الان ب ی بچه ۴ ساله بپرسی میفهمه !!!!این همه گفتن نخور تو فقط اصرار داری ب ...

چرا اول صبحی عصبانی هستی آروم عزیز من! اتفاقا قبل از اینکه تاپیک بزنم سرچ کردم نظرات ضد و نقیض بود گفتم باز بپرسم مگه گفتم الان میرم میخورم؟به جاش یکم عسل خوردم از سرم بپره

#پروازی_ام. 
چرا اول صبحی عصبانی هستی آروم عزیز من! اتفاقا قبل از اینکه تاپیک بزنم سرچ کردم نظرات ضد و نقیض بود گ ...

فکر خوبیه عسل برای گلو درد خوبه 

Tunnel Vision