دخترمردادیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3238 عنوان چجوری به بابام بگم نمیخوام درس بخونم 239 بازدید | 21 پست چون میدونم ناامیدشون میکنم و تهش هیچی میدونم آدم درسخون نیستم و فقط باعث شرمندگیشون میشم ولی میدونم میگه خب تو باید میخوندی طی این سال میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺 1404/01/04 | 07:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمردادیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3238 یعنی ترک تحصیل کنی؟😐 دیپلم دارم! میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺
sarin_44 عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1963 حیفه ها🙊اگه واقعا نمیتونی و نمیخوای رک بگو و برای درامد ایندت و ی حرفه یادگرفتن باهاش مشورت کن خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇
دخترمردادیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3238 حیفه ها🙊اگه واقعا نمیتونی و نمیخوای رک بگو و برای درامد ایندت و ی حرفه یادگرفتن باهاش مشورت کن واقعا کاری مدنظرم نیست ولی فهمیدم معده ام موقع شنیدن کنکور بهم میریزه و فوبیا دارم میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺
دخترمردادیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3238 کلاس چندمی؟ دبیرستانو خیلی وقته تموم کردم ولی برای کنکور نمیخوام چون فقط کنکور نیست و نهایی یازدهم باید انجام بدم میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺
تنهانمان عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 2244 اول اهداف مشخص هماهنگ با استعدادت داشته باش بعد برو مودبانه بگو بجای درس می خوام برم دنبال اینکار و قول می دم موفق شماگه قبول هم نکرد خودت اگه به کارت ایمان داری انجامش بده پدرت هم اول باهات می جنگه بعد ک ببینه چقد موفقی خوشحال هم می شه
jhope_blue_side عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 1236 دبیرستانو خیلی وقته تموم کردم ولی برای کنکور نمیخوام چون فقط کنکور نیست و نهایی یازدهم باید انجام بد ... نهایی یازدهم برای کنکور امسال تاثیرش مثبت شده و تاثیر قطعی نداره دیگه بی آب و تاب و توان،
_بچه_آهو_ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1563 درس رو بخون عزیزم دانشگاه قبول شو برو برا خودت هم لیسانس میگیری هم کلی تجربه جدید و خوب داری...بزرگ تر که بشی شاید حسرتشو بخوری خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...
sarin_44 عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1963 واقعا کاری مدنظرم نیست ولی فهمیدم معده ام موقع شنیدن کنکور بهم میریزه و فوبیا دارم یکم بیشتر فکر کن در مورد ادامه تحصیلتموقعیت اجتماعی ک با سواد بدست میاری حتا با پولم نمیتونی بهش برسیااحساس میکنم ترسیدی و دنبال راه فراری عزیزم ولی با خودت رو راست باش.. اشتباه منو نکنبازم قشنگ فکر کن گلم خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇
دخترمردادیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3238 نهایی یازدهم برای کنکور امسال تاثیرش مثبت شده و تاثیر قطعی نداره دیگه داره دوباره برگشت میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺
دخترمردادیم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3238 یکم بیشتر فکر کن در مورد ادامه تحصیلتموقعیت اجتماعی ک با سواد بدست میاری حتا با پولم نمیتونی بهش برس ... اخه شکست میخورم میدونم قبلا دانشجو بودم ولی ول کردم:) واقعا اثرات بدی روم گذاشته بود میشه برام یه صلوات بفرستی؟💕🥺