2777
2789
عنوان

همسرم سر خرید خونه داره ادا در میاره چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 25 پست
توی شناسنامه خودم؟ چرا گلم؟چه اسمی بنویسم

علم اسامی تو برنامه بازار هست

ببین کدوم اسم برات بهتره،

یک درصد شک کردم کسی جادو کرده باشه،اسمتون را

به صورت رندوم هم امتحان کن، اگر اثرش خوب بود بزار بمونه، اگر نه تغییر بده، 

مثلا نیت کن وقرآن را باز کن، ببین چه اسم دختری تو قرآن میاد، 

انشاءالله هر چی خیره براتون رقم بخوره

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی جادو نمیزاره آدم ها پیشرفت کنند.یواشکی تو شناسنامه، اسم اعظم، فاطمه، یا هر اسم دیگه ای که میدون ...

چون همسرش مخالفت کرده اسمشو عوض کنه 🤣

توروخدا این حرفا رو نزنین

گاهی جادو نمیزاره آدم ها پیشرفت کنند.یواشکی تو شناسنامه، اسم اعظم، فاطمه، یا هر اسم دیگه ای که میدون ...

منم جادو شدم کل پول و داراییمون رفت این چطور که می گی ،  منم انجام بدم زندگی خودم که سیاه شد رو بچم اثر نذاره 

علم اسامی تو برنامه بازار هستببین کدوم اسم برات بهتره،یک درصد شک کردم کسی جادو کرده باشه،اسمتون رابه ...

عزیز دلم من نمیدونم میتونم درست انجامش بدم یا نه میدونم کمال پرروییه ولی میتونین شما یک اسم برام انتخاب کنید

علم اسامی تو برنامه بازار هستببین کدوم اسم برات بهتره،یک درصد شک کردم کسی جادو کرده باشه،اسمتون رابه ...

گلم من اسمم زهراست نمی خوام عوض کنم اگه اسمی برام خوب باشه اگه بنوبسم بچسبونم جای اسمم تو شناسنامه یعنی سرنوشتم عوض می شه عقط خانواده خودم به اون اسم صدام کنن 

عزیز دلم من نمیدونم میتونم درست انجامش بدم یا نه میدونم کمال پرروییه ولی میتونین شما یک اسم برام انت ...

راستش منم زیاد وارد نیستم

اسامی قرآنی باشه بهتره، 

مثلا یک اسم انتخاب کن،خیلی سریع اثرش را میبینی، اگر خوب بود بزار بمونه، اگر حس خوبی بهت نداد عوضش کن

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

گلم من اسمم زهراست نمی خوام عوض کنم اگه اسمی برام خوب باشه اگه بنوبسم بچسبونم جای اسمم تو شناسنامه ی ...

اثر میزاره، حتی اگر کسی ندونه

فقط چند تایی امتحان کن، هر کدوم اثرش بهتر بود بزار بمونه.