2777
2789
عنوان

مغزم داره منفجر میشه از کاری که کردم😢💔

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 47 پست
نمیزارم نزدیکم شه، گفتم باهام حرف بزنه خودمو پرت میکنم پرت میکنم پایینخونوادم حرف حالیشون نمیشه، اگه ...

بزار حرف بزنه با این لج و لجبازی ها میخوای به کجا برسی بچه که نیستی گولت بزنه بشین گوش کن چی میگه به هر حال پدر بچته در اینده باید با هم در ارتباط باشید صحبت کنید این فراری بازی ها رو عزیزم جلو خانوادت باید در بیاری  نه شوهرت بزار حرفاش رو بزنه 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار حرف بزنه با این لج و لجبازی ها میخوای به کجا برسی بچه که نیستی گولت بزنه بشین گوش کن چی میگه به ...

من به نظرم همه چی تموم شده دیگه،نیاز به حرف زدن نیس، تصمیمو گرفتم  میخام طلاقمو بگیرم به جا مهریه هم حضانت بچمو بعدشم از ایران برم،، ولی نمیدونم این کی قراره بس کنه

لعنت کن شیطون 

فرصت دوباره 

تعهد در جلوی پدرها و مادرها 

سرتون در زندگیتون 

با یه بچه کجا میخوای بری 

هر مردی برای هوسش بیفته دنبالت 

بشی آیینه دق پدر مادرت 

بچه بی پدر رو چیکار می‌کنی 

جامعه به زن شوهر دار رحم نمیکنه

زن مطلقه خوووو دیگه گووووشت لپه

لعنت کن شیطون فرصت دوباره تعهد در جلوی پدرها و مادرها سرتون در زندگیتون با یه بچه کجا میخوای بری هر ...

من از ایران میرم، خودشم برای تحصیل میرم آواره و پناهنده که نمیشم اینا چین میگین

سلام عزیزم به نظرم با رفتارت تنها کسی که آسیب اصلی میبینه پسرته.ببخشش .خدا با اون عظمت و بزرگی میبخشه .اگر قرار به بخشش نبود که ما همه جهنمی بودیم.به این فکر کن رفتار خودت هم حتما اشتباهاتی داشته که شوهرت مرتکب این خطا شده.

باتوجه به اینکه تازه زایمان کردیو افسردگی بعد زایمانم هستبه نظرم خیلی تحت فشار روحی هستیکاش زود تصمی ...

نمیدونم واقعا، خودمم سر این موضوع یکم کوتاه اومدم که تا الان دادخواست طلاق ندادم، نمیخام آینده بچم لطمه بخوره، ولی اگه این حالمم ادامه پیدا کنه نمیشه باهاش زندگی کنم،ایشالا زود راه درستو بفهمم🥲🥲

من از ایران میرم، خودشم برای تحصیل میرم آواره و پناهنده که نمیشم اینا چین میگین

گفتم خیانت بهونه ست 

فیلت یاد هندوستان کرده 

آنچه به عقلمون رسید گفتیم 

بازن میگم فقط خودت رو در نظر نگیر 

بجای بچت تصمیم نگیر 

اون طفلی هم حق داره بابا داشته باشه با مامان در کنار هم 

این حرفا مال قبل از زایمان بوده 

الان دیگه شما مادری 

بیا مادری کن 

گفتم خیانت بهونه ست فیلت یاد هندوستان کرده آنچه به عقلمون رسید گفتیم بازن میگم فقط خودت رو در نظر نگ ...

فیلم یاد هندوستان کرده... 🙄🙄

وقتی چیزی نمیدونید راجب زندگی بقیه قضاوت نکنید

من تا همین یه ماه پیش جوری عاشق شوهر عوضیم بودم که پرستشش میکردم

و از همین عوضی اینجوری ضربه خوردم

حالام که میخام یه زندگی آروم بدون یه آدم خیانت کار و نمک نشناس برا خودم بسازم میشم آدم بده

واقعا که متاسفم برا جامعه زن ستیز و مرد سالارمون

فیلم یاد هندوستان کرده... 🙄🙄وقتی چیزی نمیدونید راجب زندگی بقیه قضاوت نکنیدمن تا همین یه ماه پیش جو ...

بازی در نیار 

کسی نگفته شوهرت مقصر نیست

گفتم به بچت رحم کن تو هنوز طلاق نگرفته هزار تا تصمیم گرفتی 

میرم سر کار

میرم خارج 

تاپیک های قابلیت رو دوباره بخون 

داری با نقشه جلو میری 

من به نظرم همه چی تموم شده دیگه،نیاز به حرف زدن نیس، تصمیمو گرفتم میخام طلاقمو بگیرم به جا مهریه هم ...

خب پس همه چیز رو برنامه ریزی کردی خوبه امیدوارم از لحاظ قانونی مشکلی پیش نیاد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
بازی در نیار کسی نگفته شوهرت مقصر نیستگفتم به بچت رحم کن تو هنوز طلاق نگرفته هزار تا تصمیم گرفتی میر ...

مردک فضول

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…