2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و خواهرشوهرم😑😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 39 پست
تصمیم بگیر حواب بدی خودت به داد خودت برس برای آینده بچه هات بهترهنه با حالت دعوا با پنبه سر ببر مثلا ...

اره دقیقا الان انقد پشیمون شدم میگم کاش جوابشو میدم ک الان ساعت پنج صبح یادم نمی افتاد💔🥲

اره دقیقا الان انقد پشیمون شدم میگم کاش جوابشو میدم ک الان ساعت پنج صبح یادم نمی افتاد💔🥲

عیب نداره مطمئن باش انقدر پرو هست دوباره کارشو تکرار کنه اون موقع مودبانه ولی قاطع حواب بده ولی حواست باشه لحنت آروم باشه و تند نباشی حامله هم هست یه موقع خودشو به غش وضعف نزنه تو رو بده کنه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیب نداره مطمئن باش انقدر پرو هست دوباره کارشو تکرار کنه اون موقع مودبانه ولی قاطع حواب بده ولی حواس ...

بله متاسفانه رفتارش همینه.ممنونم از راهنماییتون

واقعا خیلی ناراحتم حتی خودمو میزارم جاش میگم اگ من بودم و حامله بودم شده خودم میاوردم ولی ب کسی اونم ...

خب از آدما توقع و انتظار احترام نداشته باش شاید اون تو دوران بچگیش باهاش خوب برخورد نکردن همون طوری بار اومده این دلیل نمیشه که تو به خاطر یه نفر دیگه اعصاب خودتو خرد کنی !بعدم نقش یک قربانیو بگیری هی بگی دلم شکست !می‌دونی زندگی چقدر بالا پایین داره ؟با همچین حرفی که دلت میگیره با مشکلات دیگه زندگی از پا در میای !میگفتی به خاطر مادر شوهر جان میگیرم نه به خاطر تو بعد از وسطای راه به اون یکی خواهر شوهر میگفتی یه دقه بگیر دستمو استراحت بدم مچ دستم درد گرف 

همین 

به قول بچه ها جواب ندی تیروییدت ال میشه حرص بخوری یا دیابتی میشی یا مفاصلت تحلیل می‌ره سر هر چیزی اعصاب خودتو خرد نکن خونسرد بودن ریلکس بودن و سیاست به کار بردن رو تمرین کن به خاطر خودت میگم 

الان برو یه چند تا کلیپ طنز ببین و دق و دلی هاتم قبلش تو برگه بنویس یا بسوزون یا توف کن بندازش آشغالی اینجوری تخلیه میشی کلیپ یا فیلم طنز هم دیدی بگیر با خیال راحت بخواااااب خودت باید حال خودتو خوب کنی و قوی باشی خواهر شوهرت با تو دشمنی نداره با خودش دشمنی داره حتما قبلا تحت خشونت بوده که خشن شده جدی نگیر اصولاً تا میتونی دیگرانو و حرفهای تلخ و سردشونو جدی نگیر به قول دکتر هلاکویی آدما مقصر نیستن یا بیمار هستن یا غافل یا نادان یا مست یا .....خلاصه به دل نگیر و مثل یه شیر زن بلد باش حال خودتو خوب کنی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بیشتر ببینید
بله متاسفانه رفتارش همینه.ممنونم از راهنماییتون

عزیز دلمی لطفا دیگه خودخوری نکن و برات مهم نباشه یه بدرک بکو برو راحت استراحت کن اون بیشعوری خودشو نشون داد دفعه بدی جلوشو بگیر اینسری رو بیخیال 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بیشتر ببینید
ممنونم بخاطر حرفای خوبت عزیزم❤️❤️🙏

نیازی به تشکر نیست همین که دعام میکنی خیلی برام ارزشمنده 💐

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بیشتر ببینید
انشالله حاجت روا بشی گلم❤️🙏

🤗🥰🌹🤗

بیشتر ببینید