nazijoon28 مدیر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 3105 عنوان الان دخترخالم خیلی خفنه❓❓❓❓❓ | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 22 پست دخترخالم مجرد سی ساله در حال تحصیل دکتری رشته معماری کلاس و پرستیژش خیلی بالاست؟ چطوره؟شغلش هم مهندس معماره در شرکت معماریپرستیژ شغل و تحصیلات و مهندس معمار بودنش جوری هست که مردم به نظرشون خیلی خفن و سطح بالا میاد؟؟؟ 1404/01/04 | 04:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r8ز عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 595 چطور کلا رشته ریاضی خیلی راحت میشه باهاش مهاجرت کرد حالا ایشون که دارن دکتری میخونن راحت تر میشه
nazijoon28 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 3105 کلا رشته ریاضی خیلی راحت میشه باهاش مهاجرت کرد حالا ایشون که دارن دکتری میخونن راحت تر میشه رشتش معماریه نه ریاضی
پوفیلا_ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 5038 کلا رشته ریاضی خیلی راحت میشه باهاش مهاجرت کرد حالا ایشون که دارن دکتری میخونن راحت تر میشه معماری ربطی به ریاضی نداره در اصل ایشون هنرستان درس خونده خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰
چپیس_کچاپ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1126 معماری ربطی به ریاضی نداره در اصل ایشون هنرستان درس خونده معماری و برق چه از رشته ریاضی باشه چه هنرستان مهاجرت پذیری بسیار بالایی دارند
پوفیلا_ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 5038 معماری و برق چه از رشته ریاضی باشه چه هنرستان مهاجرت پذیری بسیار بالایی دارند الان من لیسانس معماری دارم چجوری اقدام کنم ؟! 😅 خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰
چپیس_کچاپ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1126 الان من لیسانس معماری دارم چجوری اقدام کنم ؟! 😅 برنامه نویسی و چندتا از برنامه های معماری مهندسی حسابی یاد بگیرید با اولین اپلای قبولید
پوفیلا_ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 5038 برنامه نویسی و چندتا از برنامه های معماری مهندسی حسابی یاد بگیرید با اولین اپلای قبولید برنامه نویسی که کلا هیچ ربطی به معماری نداره یادگیریش هم اصلا کار آسونی نیست و تخصصیهمن برنامه های مهندسی معماری رو کار کردم اطلاعات بیشتری در موردش دارید؟! خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰
چپیس_کچاپ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1126 برنامه نویسی که کلا هیچ ربطی به معماری نداره یادگیریش هم اصلا کار آسونی نیست و تخصصیهمن برنامه های م ... برنامه نویسی کلا حدای ار هر رشته ای وقتی سر رشته داشته باشید مدرکش خیلی جوابه ولی خود تنها معماری هم بد نیست من رشته معماری زیاد نمیدونم اگر با کسی که تخصص بیشتری داره صحبت کنید