tarikk مدیر عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 1583 عنوان پسر یکسالم مدام سرفه میکنه دیگه دارم خل میشم دکتر فقط گتوتیفن داده چه کنم توروخدا | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 25 پست گفت کافیه عفونی نیست ولی فقط سرفه میکنه نمیتونم بخوابم اصلا 1404/01/04 | 04:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبراااااااانه عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 4755 نمیشه که شیر ندم گرسنه میمونه ..نه نداد اتفاقاشیربده بهش یه چیزی میگن شیرراه گلوشوصاف میکنه تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
الزهرا عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 123 سلام ، برو عطاری بگو برای سرفه چی خوبه؟ من برای بچه م گرفت تاثیرش خوب بود
babre_maghroor عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 5982 اره متخصص ..بله خشکه التهاب و ورم چی نگفت التهاب داره گلوش ؟لوزه هاش مشکلی نداشت ؟ کاربری سوم
زندگییییییی عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 16239 شکر سرخ از عطاری بگیر و با آب جوش حل کن. بده شب بخوره. یه چیزی مثل حلوا ارده هست.شکر نیشکره. عالی. سرفه های پسر من بعد دوسال خوب شدگل بنفشه هم بریز توی آب معمولی بذار آب آبی شه، گلها سفید شه.اونم صاف کن با شکر شیرین کن توی طول روز بده بخوره
banooshahrivar عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 52 باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔
banooshahrivar عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 52 عزیزم اگه سرفه ها خشکه ار این دو تا شربتی ک گذاشتم هر گدوم دو سی سی با هم قاطی کن بده بخوره دو روزه خوبش میکنهپسر من انقد سرفه میکرد ک بالا میآورد اینا خوبش کردن باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔
banooshahrivar عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 52 باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 15462 نمیشه که شیر ندم گرسنه میمونه ..نه نداد وای عزیزم سنش را ندیدممنظورم شیر پاکتی بود!ایشالا خدا حفظش کنه هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
پیشکسوت۵ عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 493 به عنوان مادر دو تا بچه بهت میگم هر جی شربت ایرانی گرفتی بریز دوز از داروخونه زادیتن بگیر
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5933 من با توجه به سنش نمیدونم ولی دوتا قرص برای سرفه خشک هست ک عالیهمونته لوکاست ژلوکاف همراه با استامینوفن ساده هر هشت ساعت من خودم از سرفه خشک های کرونا اینجوری خلاص شدمبا یه پزشک دیگه مشورت کن (تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...