2777
2789
عنوان

روز سیزده رابطه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 19 پست
سیکل حساب نیس چون من نامنظمم کلا

نامنظم هم باشى 

روز شما از اول پريود حساب 

والا ما تا حالا نشنيديم روز سيزده رابطه 

بقيه هم نشنيدن والا ى نفرم متوجه منظورت نشده ،اگه دلت ميخواد كسى بهت كمك كنه طورى بگو منظورت رو بفهميم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نامنظم هم باشى روز شما از اول پريود حساب والا ما تا حالا نشنيديم روز سيزده رابطه بقيه هم نشنيدن والا ...

من شوهرم نبود اخه.عراق بود.یهو اومد.اونه حساب نکردم پریودم کی بود چون نامنظم هستم.ولی فکر کنم اوایل اسفند بود.دور ۴ ام اینا

من شوهرم نبود اخه.عراق بود.یهو اومد.اونه حساب نکردم پریودم کی بود چون نامنظم هستم.ولی فکر کنم اوایل ...

الان عزيزم اين عدد ١٣ منظورت اينه كه ١٣ روز پيش رابطه داشتى 

با اون پريود و رابطه ١٣ روز پيش و اين بتا باردارى و نرمال هم هست فقط يك هفته ديگه مجدد آزمايش بده عدد بتا رو ببين 

به حرف ٤٨ ساعت و اينا گوش نده ريلكس باش و بذار يك هفته بگذره بتا درست حسابى بره بالا