2777
2789

سرگذشت اقوام زیادی تو قرآن و تو سوره های مختلف اومده که نابود شدن

ما قرآن رو برای هدایت و عبرت میخونیم

صفحات قبل و بعدش هم بخون

و مثبت فکر کن

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید
اخه چرا دوبارشم همون دراومد😭

خب شما مثل قوم لوط بودین منطورم از نظر جنسی ؟ 

شما شما فساد کارید ؟

شما قمار باز و تفرقه انداز هستین ؟

اینا منجمله ویژگی های قوم لوط بوده یعنی قراره شما هم همینطور باشین که این سوره براتون افتاده چه ربطی داره 

«شاهی بدون کلاه»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید انرژی خودمونه ها؟اخه قوم لوط بمن چ ربطی داره😭😑

من جواب اونیو دادم که گفت خرافاته اینا .. و داستان لوطم نکات مختلفی داره برو راجبش بخون شاید تو زندگی لوط جواب سوالت باشه

خب شما مثل قوم لوط بودین منطورم از نظر جنسی ؟ شما شما فساد کارید ؟شما قمار باز و تفرقه انداز هستین ؟ ...

وای چه ربطی داره ... ممکنه از یه داستان یه قسمتیش فقط مختص داستان زندگی ما باشه من یبار راجب ازدواجم قران باز کردم این ایه اومد ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا ...

اصلا همه علما دارن به این اشاره میکنن گه قرآن راجب زندگی منو شما چیزی نگفته فقط برای آگاهی ما و دوری ...

کدوم علما دقیقا اوناییکه خودشون استخاره میکن ؟ چی میگی عزیزم ؟ درکی از چیزی که میگی داری ؟ تو قدرت تحلیل پایینی داری که نتونستی جملشونو متوجه بشی البته اگر واقعا کسی این حرفو زده باشه ! چون دقیقا برعکس تو ایه ایه قران راجب زندگی ما گفته شده

برای شمام همین صفحه میاد؟کنجکاو نشدین راجبش؟؟

نه میگم راجب هر چیزی استخاره میکنم دقیقا قران جوابمو میده مثلا یبار راجب بچه دار شدن قران باز کردم داستان زکریا و دعایی که خوند و خدا بهش یحیی رو داد برام باز شد

منکه پسر نیستم مثل قوم لوط باشم🤦‍♀️

خب دیگه ماباقی که نیستین در قوم لوط خب زن ها هم باهم ازدواج میکردن قمار باز و فساد کارم که نیستین 

پس دیگه دلیلی برای فکر کردن نداره 

«شاهی بدون کلاه»

کدوم علما دقیقا اوناییکه خودشون استخاره میکن ؟ چی میگی عزیزم ؟ درکی از چیزی که میگی داری ؟ تو قدرت ت ...

اتفاقا خودم سر مدتی استخاره میگرفتم اما خب پرسیدم بعضیا میگفتن گناه دیگه نمی دونم هرکی یه چیزی میگه 

«شاهی بدون کلاه»