2777
2789
عنوان

اولین سالیه ک توی هیچ شب قدری دعا نخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 54 پست
بی عدالتی؟🤦🏻‍♀️

بعله چون میگن خدا عادله.

رو صفاتی که از خدا میگن به کار بردم.

لزوما مفهوم از عدالت ، عدالت اجتماعی نیست جانم

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بیشتر ببینید
بعله چون میگن خدا عادله.رو صفاتی که از خدا میگن به کار بردم.لزوما مفهوم از عدالت ، عدالت اجتماعی نیس ...

شما از کجا میدونی عدالتش این نبوده

شاگرد شیطون نشید تروخدا

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما از کجا میدونی عدالتش این نبودهشاگرد شیطون نشید تروخدا

حرفتون مخالف نظر شخصیم اما قابل احترام

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بیشتر ببینید

خدا سخت ترین امتحانات و آزمایشات رو نصیب برترین بندگانش میکنه تا صبر و استقامت و ایمانشون رو آزمایش کنه سخت ترین امتحانات هم نصیب پیامبران و اهل بیت علیهم السلام شده آیا سخت تر از مصیبت حضرت زینب سلام الله علیها مصیبتی هست؟ در یک روز جلوی چشمش امامش برادرانش فرزندانش و برادرزاده ها و..... رو از دست دادن و به اسارت برده شدن اسارتی که شاید سخت تر از شهادت برادران و فرزندان بوده اما صبر کردن استقامت کردن و نماز شبشون ترک نشد نشسته خوندن اما ترک نکردن . اسارتی که یادگاران برادر کتک خوردن خار مغیلان در پاها فرو رفت و حتی بین راه بعضی از یادگاران برادر به سوی خدا رفتند و عمه را تنها گذاشتند اما بازم صبر کردن ایستادگی کردن استقامت کردن از خدا ناامید نشدن و دین خدا رو یاری کردن و محکم و با صلابت در مقابل دشمنان خدا ایستادند و ذره ای شکایت و گله نکرد .

از خدایی که به حضرت زینب سلام الله علیها صبر داد بخواه بهتون صبر زینبی عطا کنه قطعا خدایی که از مادر مهربان تره خودش برای بنده اش خدایی میکنه و این طفل معصوم رو رها نمیکنه و خودش به بهترین شکل اون رو پرورش میده. 

دنیا مکان آزمایش و امتحان هست اگر در امتحان از ایمان به خدا دست نکشیدی پیروزی

سوره عنکبوت آیه ۲:أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ يُتْرَكُوا أَنْ يَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَ

آیا مردم گمان کرده اند، همین که بگویند: ایمان آوردیم، رها می شوند و آنان [به وسیله جان، مال، اولاد و حوادث] مورد آزمایش قرار نمی گیرند؟

مردم غزه و فلسطین رو ندیدی چطور عزیز از دست میدن اما از ایمانشون دست نمی کشن؟ با این مصیبت عظیمی که به‌ سرشون اومده صبر میکنن و بازم میگن خدا با صابران است. خدا  برای ما کافی است. این قدرت ایمان مردم غزه است که بازم صبر و ایستادگی میکنن و جز خدا کسی رو صدا نمیزنن.

خدا منتظره بنده اشه نمی خوای به آغوش خدا برگردی و ازش کمک بخوای؟ اگر شب قدر از دستت دادی ناراحت نباش شب ۲۷ ام هم طبق بعضی از روایات جز شب های قدر حساب میشه و اعمال مخصوصی داره شب عید فطر هم اعمال مخصوصی داره که می تونی انجام بدی به خدا نزدیک بشی و ازش صبر و کمک بخوای . استغفار کن و از خدا ناامید نشو و کمک بخواه قطعا خدا با صابرین است . 

روز عرفه رو هم از دست نده که جز بهترین روزاست .

منم وقتی مادرم داره جلوی چشمم آب میشه و از شفا خبری نیست با درد میحوابه با درد بیدار میشه دیگه با خد ...

آاااخ گفتی.زنداداش مرحومم قرآن کوچیکی داشت مدام تو دستش میگرفت رو تخت بیمارستان زیر سخخخت ترین و دردناک ترین دردها میگفت خدایا کمکم کن ولی چی شد؟

آاااخ گفتی.زنداداش مرحومم قرآن کوچیکی داشت مدام تو دستش میگرفت رو تخت بیمارستان زیر سخخخت ترین و درد ...

راست گن ظالم باش سالم باش آدم مظلوم به بدترین شکل زجر میکشه خدا بیامرزتش هیچکس برای بچش جای مادرشو نمیگیره