2777
2789
عنوان

چند بار خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 118 پست
بله یک شهریم کارخونه دارن ولی بخاطر سختیای زیادی که داره تصمیم گرفتیم که اون ادامش نده دعوا نه زیاده ...

اها پس مشکلاتتون چیه چون تو اکثر رابطه ها همیشه اعصاب خوردی دعواس  قبول شد برا آزمون کدوم  شرکت برای آزمون  قبول شد الان سرکار رسمیه کارش جور شده الان کار داره  تو  ازمون استخدامی قبول شد الان سرکاره؟

اها پس مشکلاتتون چیه چون تو اکثر رابطه ها همیشه اعصاب خوردی دعواس قبول شد برا آزمون کدوم شرکت برای ...

ما باهم مشکلی نداریم پدر من فقط یکم مخالف ازدواجمونه 

ارگان دولتیه دیگه کار رسمی 

خیر منتظر جوابیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه نمیشه الکی که نیست عاشق که باشی هرگز اجازه نمیدی دست کسی بهت بخوره تا وقتی که با عشقت ازدواج کنی ...

از خانوادهش پرسیده اینطور گفته  می‌دونی درکل پسرا خانواده شونم سنگ بندازن آخرش یطوری یه چیزی میگه راضیشون می کنه چون خانواده ش می‌تونه وایسه

ما باهم مشکلی نداریم پدر من فقط یکم مخالف ازدواجمونه ارگان دولتیه دیگه کار رسمی خیر منتظر جوابیم

خوبه زیاد دعوا نمی کنید   ارگان دولتی شرکت سازماناس  سازمان اب برق اینا و سپاه ارتشا و اینا 

اها  من اونو تو کل سال همش درحال دعواییم چون بهم داره فشار میاد

چی؟اره خداروشکر خانوادش اون اوکیه از خداشونم هست عروسی مثل من داشته باشن

میگم. شاید اگه اینطوریم بشه خانواده اش بازم بخانت اینطور نباشن از کجا میدونی اگه مطلقه بشی ممکنه نخانت

خوبه زیاد دعوا نمی کنید ارگان دولتی شرکت سازماناس سازمان اب برق اینا و سپاه ارتشا و اینا اها من ...

اره اگ بحثی باشه راجب توجه بیشتره چون همش کار داره من حرصی میشم 

بله جذب شرکت قراره بشن

دعوا شیرینی زندگیه ولی تا حدی سعی کنید با حرف زدن مشکلو حل کنید 

شما چندسالتونه؟ 

میگم. شاید اگه اینطوریم بشه خانواده اش بازم بخانت اینطور نباشن از کجا میدونی اگه مطلقه بشی ممکنه نخا ...

خودم نمیخوام جز اون مال کسی دیگ بشم بعد بدونه دلیل منطقی ک نمیشه جدا شد و دوست ندارم با احساس فردی دیگه بازی کنم 

تو معرفی مادرش اشتباهی فک کرده بود من دختر همساینونم ک مطلقه است گفته بود نههه ولی فهمید اشتباهی گرفته اوکی شد

خودم نمیخوام جز اون مال کسی دیگ بشم بعد بدونه دلیل منطقی ک نمیشه جدا شد و دوست ندارم با احساس فردی د ...

اره خوب  ولی وقتی اوضاع اینه مخالفت شده تو حس نا امیدواری میاره حس ترس نرسیدن

نههه توکل کردیم بخدا انشاالله با ابرو با لباس عروس از خونه پدرم برم خونه عشق فرار خوب نیست اونم برای ...

یه وقتا از شدت فشاری که میاد خوبه نا امیدوار نیستید  خیلی سخته چشم انتطاری انتظار  الان میخاید چیکار کنید ؟

یه وقتا از شدت فشاری که میاد خوبه نا امیدوار نیستید خیلی سخته چشم انتطاری انتظار الان میخاید چیکار ...

۵ساله تو انتظارم همه جوره پشت همیم 

ی تایمی نا امید بودم ولی خدا تو دلم انداخته درست میشه 

هیچ کارشو تغییر بده بیاد باز 

۵ساله تو انتظارم همه جوره پشت همیم ی تایمی نا امید بودم ولی خدا تو دلم انداخته درست میشه هیچ کارشو ت ...

خیلی زمان زیاد خوبه که نا امیدتون رفت تو نستین تحمل کنین خیلی سخته اها  چند سال دوست بودین قبل اینکه پاپیش بزاره