2777
2789
عنوان

نماز شب💚 اسم بدین دعاتون کنم🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 256 پست

تو رو خدا و قران دعا کن هر کی هر دشمنی داره با من و عزیزانم و هر مکر و حیله ای داره برای من و عزیزانم و هر شر و هر چیزی بدی و ظلمی داره برا من و عزیزانم به خودش برگرده انشالله😔🤲🏻🙏🏻🙏🏻

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم لطفا و تو رو خدا دعا کن از ته دل خدابه من و عزیزانم سلامتی و عمر خیلی طولانی و دل خوش و موفقیت و خوشبختی و  آرامش و خوش شانسی و آبرو و خوش اقبالی و رزق فراوان و آسایش و زیبایی به من و عزیزانم بده انشالله 😔🤲🏻🙏🏻

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

اسمم زهراس به نیت حل گرفتاریم و براورده شدن حوائج قلبیم

حاجت روا بشین ان شاءالله

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من. و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭

بیشتر ببینید

زینب

برای شفام‌و درست شدن زندگیم دعا کن

خواهش میکنم برای شفای کامل و به زودی ام دعا کنید😭✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

اسی خدا خیرت بده

تو فرشته ای

منم دعا کن

بگو یه ذره مسیرش عوض شه

میخوام روح و روانم تغییر کنه

میخوام آروم باشم

دیگه همه چی خوبه.. خدا رو هزاران بار شکر💕

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍