2777
2789
عنوان

پسرای اصفهانی چه شخصیتی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست
اون که پیرمرد ه😂

😂😂😂😂بنده خدا  نمیدونم چرا برا اصفهان فقط یاد آرشید میفتم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصفهانیا ببخشیدا.ولی واقعا خسیسن🥹

من سالیان سال رفت و آمد داشتم باهاشون 

برای خودشون خیلیم خوب خرج میکنن 

دوستان اصفهانی ما موقع برگشت ماشین مارو پر میکنن از ادویه جات درجه یک و گز و نبات و سبزی و نان محلی و هر چی که بگی 

بدون اینکه پول قبول کنن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

ینی ب معنای واقعی کلمه خیییییللللیییی خسیسن خیلی خون بجیگر میکنن ادمو

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید
همسرم اصالتا کاشونی و اصفهانی هستند اصلا خسیس نیست اصلا لارجه خوب خرج میکنه ولی مثلا چیز گرون ببینه ...

دقیقا 

ببخشید یه سوال کرچگان آگه اشتباه نکنم کجای اصفهان هست؟مردمش چ جورین

اصفهانی فکر اقتصادی داره خسیس نیست 

فکر اقتصادی با خساست واقعا فرق داره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
دقیقا ببخشید یه سوال کرچگان آگه اشتباه نکنم کجای اصفهان هست؟مردمش چ جورین

عزیزم من اصفهانی نیستم تفاوت قومیتی داریم با همسرم

نمی‌شناسم اینجا رو که میگی 😅😅

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

چی بگم🫠

جمع نبندید فقط 

راجب همه شهرا حرف هست 

میشه جمع بست مردم ی شهرو مگه ؟ 

من جز خوبی چیزی ندیدم با خیلیاشون در ارتباط بودم

بیشتر ببینید