2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خوبه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 43 پست
اخه خیلی تو مخ میره بدجوری🥺دقیق. دست میزاره رو نقطه ضعفام

توهم دست بزار روی نقطه ضعف اش.. ک  زیاد جواب نمیده 

دو.. اینکه دلیلش پیدا کنی کی پرش کرده خواهر شوهر یا بردارش 

۳..وقتی بیجهت فش میده بگو صدات تو نمیشنوم وقتی اروم شدی حرف میزنیم بعد برو اتاق همین 

جلو خودش فحش نمیدم ک تو.دلم فحش میدم

هرچی نباشه تقصیر مادر ادم نیست. خود من الان عصبی بشم فحش ناجور میدم مامانم یه بار حرف زشت از دهنش درنیومده.

یکی سر پا موند و رسید:)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیشتر وقتا که میگی خوبه برا مادرش خیرات میدی یا فاتحه میفرستی که بخاطر یه عیبی که داره به مادرش بد وبیراه میگی.هر ایرادی که یه انسان داره صرفا برنمیگرده به تربیت مادر .اینو بدون .تربیت مهمه ولی نمیشه گفت قطعا تربیتش غلط بوده که این اخلاقو پیدا کرده .خودتم که میگی بقیه چیزاش خوبه پس چطور اونا رو به تربیت نسبت نمیدی 

بنظرم اگه کمکش کنی خشمش و کنترل کنه و رو مشکلات اعصاب روانش کار کنه اوکیه

ببین الان آقا شده ها اوایل ظرف می‌شوند افتضاح بود سر دختر کوچولو دادهای وحشتناک میزد کارمون به مشاور و روانشناس کشید

ببین من وحشتناک صبورم خودش میگه من فقط تحملش میکنم و قلقش رو بلدم ولی بازم بچه نمی‌فهمه که

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
خب مادر موظفه تربیت کنه. ولی ممکنه بچه اونطور ک مادرش تربیت کرده نشهمثل همون کاربر ک گفت ذاتش خرابه ...

اخه ترییت خانواگیشون کامل همینه

خاهراش همه همینن

قشنگ بیای میفهمی ک تو طویله بزرگ شدن

آدما تا وقتی که ۶ سالشونه تربیتشون دست مادرشونه بعد دیگه وارد جامعه میشن رفتارشون هم مثل بقیه آدمایی که باهاشون میگردن میشن .

هر موقع عصبی بود باهاش بحث نکن و هر وقت فوحش داد تو هم بهش فوحش بده (البته فوحش مرده نده)

حآلَم‌دَقیقا‌شَبیه‌دَست‌خَط‌دُکتُرآست؛

اخه ترییت خانواگیشون کامل همینهخاهراش همه همیننقشنگ بیای میفهمی ک تو طویله بزرگ شدن

درسته شاید اذیت شده باشی ولی خب چون گفتی مادرش مرده کار درستی نیست نفرینش کنی... 

-عَـقلتو‌ دنبـال ‌کـن، قَـلبت‌ احمقـه

پس خاک برسرمن که وقتی عصبانی میشم هرچی دهنم درمیاد به شوهرمظلوم وبیچارم میدم

حرف تلخ خیلی ناثیرداره حدایی من حاضرم دست بزن داشته باشه ولی حرف تلخ نزنه

فرض کن دعوا کردیم میگ (((خاهرام الان میان سگ توپانت میکنن!)) اولا ک خووودشم با خاهرای عقریطش کامل قهره دوما خودم ی نفری خاهراش و‌ شوهراشون و باباش میکنم تو‌ قبر ولیییی این جرف تلخش بد میزه تو‌مخمممم😭

بیشتر وقتا که میگی خوبه برا مادرش خیرات میدی یا فاتحه میفرستی که بخاطر یه عیبی که داره به مادرش بد و ...

برا مادرش همون روز اول فوتش اونقدری از جیب خودم خرج کردم که تا صدسال اینده لازم نیس واسش فاتحه بفرستم و‌همچنین شیری ک بهش نداده هم خریدم ازش

دقیقاً 😅

تجربه ۱۵ سال زندگی مشترک رو در اختیارتون گذاشتم😅🫡

تو دعوا هم همیشه من نقش آب رو دارم ولی تاثیر نداره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀