2777
2789

من خودم فکر میکنم ادم توی ۵۷ سالگی زیباتره پاشو دراز کنه و از دستاورداش لذت ببره 

نه اینکه با یه نوجوان ۱۷ ساله سر و کله بزنه

و تلاش کنه با جامعه و رشد تکنولوژی همراه باشه تا بچه اش حس نکنه والدش کم هوشه

اینجور مواقع سه حالت پیش میاد

یا مسئولیت اون بچه می افته گردن بچه اول

یا والد از زندگی خودش می افته

یا والد با دادن ازادی و پول سعی میکنه عذاب وجدان خودشو کم کنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
مرسی از نظرت مهربون

♥️ ♥️ ♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حوصله و اعصابت نمیکشه بچه دوم من ده ماهشه و من ۳۵ سالمه .. یعنی پوکیدم دیگه ..‌ ب غلط کردن افتادم ..‌ بچه اوردنم تو ۲۳ تا ۳۰ سالگی خوبه بنظر من

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

مهمترین چیز اینه مادر سالم سالم باشه و توان و حوصله داشته باشه و دلش جوون باشه، نه پیر و افسرده و مریض (عذرمیخوام با این ادبیات میگم)، اما از بدی هاش بخوام بگم اینه معلوم نیس مادر عروسی بچشو میبینه یا نه...

اختلاف سن ،کمیت مهم نیست کیفیت مهمه ،هیچ وقت نمیشه بعد بچه دوم مثل تک فرزندی به دوتا بچه رسید از نظر عاطفی ،حوصله آدم کم میشه ،همه چیزو باید از اول شروع کنی گرفتن شیر ،پوشک،دندون در آوردن و...

کی مخالفه وقتی شرایطشو داری الا بیار دومی رو تو ۴۰ سالگیت

عزیزم اولی ۱۳ سالشه دومی رو میگم تو ۴۰ خیلی دیگه دیره یه تک فرزند دیگه تازه الان دیگه تو دور و برم هیچ کس هم نیست با این بازی کنه زمان اولی بود خودمم حال و حوصله داشتم ۲۸ سالگی اوردمش

فارغ التحصیلی و عروسیش را نمیتونی ببینی عمرت کفاف نمیده

چرا ؟ !! تو  ۶۰ سالگی بچه میشه ۲۰ ساله تو ۷۰ سالگی بچه میشه ۳۰ ساله خدا بخاد هم فارالتحصیل شده هم ازدواج کرده چرا نبینه؟! 

مگه آدما چندسالگی می میرن.

در ضمن عمر آدما دست خداست یکی تا ۹۰ سالگی عمر میکنه یکی تو ۵۰ سالگی میمیره

دلیل منطقی تر بیارین لطفا

فارغ التحصیلی و عروسیش را نمیتونی ببینی عمرت کفاف نمیده

مگه زمان رفتن همه را میدونی 

چه بسا مادری که سر زا از بین رفته 

چه مادری که در تصادف وقتی بچه اش دوسالش بوده مرده 

وهزاران مادری که از دنیا رفتن 

اگر به این دلیل شما باشه اصلا نباید کسی بزاره بچه دار بشه

شرایط جامعه طوری شده ک الا ۴۰ ساله ها مجردن و تازه ازدواج میکنن خب چیکار کنن بچه نیارن

اونا فرق دارند نوشتیم فرزند دوم اونا شرایطشون خاصه قاطی نکنید مسائل رو

شرایط جامعه طوری شده ک الا ۴۰ ساله ها مجردن و تازه ازدواج میکنن خب چیکار کنن بچه نیارن

نه بچه نیارن چون اون بچه مقصر نیست و باید به آیندش فکر کنن چون هیچ بچه ای دلش نمیخواد پدر و مادرش مریض بشن یا حتی زود از دستشون بده.

مگه زمان رفتن همه را میدونی چه بسا مادری که سر زا از بین رفته چه مادری که در تصادف وقتی بچه اش دوسال ...

عزیزم مردن اصلا ربطی به بچه دار شدن مسائل رو قاطی نکنید صحبت حال و حوصله و سن و اینا هستش ما در مورد مردن حرف نزدیم