2777
2789
عنوان

گرونترین شال و روسری ک خریدید

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 58 پست

امسال ۵۹۰

یه روسری حریر قد نود نگین ورساچه  گرفتم ۲۶۰ حسم میگه انداختن بهم

کاش به جاش مینی اسکارف ساتن مشکی می خریدم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لباساتونم گرونن؟

اره پارچه بخری از ۳ ۴ تومن تا برو بالاتر

پول دوختت از ۳ شروع میشه تا ۳۰ ۴۰ تومن 

طلاهامون هم همینطور  رسممونه روز عروسی یه سینی طلا برای خود عروس بیارن نه سرمایه داماد 

اره پارچه بخری از ۳ ۴ تومن تا برو بالاترپول دوختت از ۳ شروع میشه تا ۳۰ ۴۰ تومن طلاهامون هم همینطور ...

چه جالبببب 

پس باید عروس شما شد😁

میشه بازم از چیزای جالب تون تعریف کنی؟

خیلی خوشم اومد

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
بیشتر ببینید
ما ترکمنیم و چارقدامون(روسری ) از ۲ تومن تا ۱۰ تومن هست منم برای عید فطر از برند مامانم یدونه طرح اخ ...

خیلی قشنگن.اصلا تو بندترکمن که راه میری انگار یه دنیای دیگه ای دارن.ماشالا پیراهن و روسریشونم رنگای ست میپوشن.

من چند سال پیش یکی خریدم چون ترکمن نیستم

استفاده نمیکنم ولی خیلی دوسش دارم

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃

چه جالبببب پس باید عروس شما شد😁میشه بازم از چیزای جالب تون تعریف کنی؟خیلی خوشم اومد

فدات مهربون🩷🧸

بهترین اسبارو ترکمنا دارن تو ایران 

لباسای سنتیمون همراه اسبا بوی اصالت رو همراه داره 

برخلاف مردک که فکر میکنن ما تو صحرا زندگی میکنیم😂

فدات مهربون🩷🧸بهترین اسبارو ترکمنا دارن تو ایران لباسای سنتیمون همراه اسبا بوی اصالت رو همراه داره ...

عاااشق اسبم🥲

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
بیشتر ببینید