2777
2789
عنوان

خانوما شمابودید ناراحت میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست
ناراحت میشدم اما گله نمی کردم مستقیم و فقط به شوهرم می گفتم دونستن این باعث میشد پسرون ازشون دور شه ...

من خیچ چیزی به همسرم نگفتم اصلا به رو نیاوردم اما تو دلم ناراحت شدم خیلی

چون تا بحال مسافرت دوتایی نرفتم تو 10 سال زندگی مشترک همیشه مادر و خواهر هاش باهامون بودن

اگه مادرشوهرم با بقیه میرفت تا وقتی برمیگشت نماز شکر میخوندم که فقط برای چند روز من و شوهرم رو به حال خودمون گذاشتن

باور کن بعضی وقتا برای یه مسافرت دوتایی دلم لک میزنه اشکم میریزه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره متأسفانه چون شوهرم اینقدر وابسته به خانواده اش هست که میگه تا مامانم زنده است بدون مامانم جایی ن ...

تا وقتی نزدیک هستید نمیتونید تنهایی مسافرت با همسرتون صحبت کنید وبگید دلتون میخواد دونفری برید مسافرت شاید قانع شد

تا وقتی نزدیک هستید نمیتونید تنهایی مسافرت با همسرتون صحبت کنید وبگید دلتون میخواد دونفری برید مسافر ...

میدونه به روی خودش نمیاره

جدا شدن محاله یک ساله هر روز دعا می‌کنم ضجه میزنم هیچی به هیچ 

پارسال میخواستم یه مسافرت بریم اونم نه دوتایی با پسرخاله اش یه هفته کارامو کردم ته دلم ذوق داشتم که بالاخره یه مسافرت دوتایی میرم روزی که میخواستیم ظهر حرکت کنیم دو ساعت به حرکت گفت مامانم هم میاد منم جرات نکردم چیزی بگم چون یه بار گفتم دوست دارم دوتایی بریم مسافرت یه جنگی راه انداخت 

برادرشوهر دیگه ای ندارید یا خواهرشوهر؟

برادر شوهر ندارم 

چهار تا خواهر شوهر دارم که اونا میشینن دور هم علی الخصوص یکیشون برنامه میریزه شوهر من هم غلام حلقه به گوش اونا اجرا نیکنه

جالبه همین خواهرشوهرم یکبار با خانواده شوهر رفته مسافرت بعد از 12 سال هنوز جلوی شوهرش و همه میگه بدترین مسافرت عمرم بود

خودشون خانواده شوهر نمیذارن بهشون نزدیک بشن 

باوزت میشه این‌قدر از این رفتارها کردن که اعصابم بهم ریخته امشب که شب قدره نمیتونم یه خط دعا بخونن

برادر شوهر ندارم چهار تا خواهر شوهر دارم که اونا میشینن دور هم علی الخصوص یکیشون برنامه میریزه شوهر ...

عجیبه معمولا مادرا با دخترا راحتن وبیشتر با دختراشون مسافرت میرن .به نظرم محترمانه با مادرشوهرتون صحبت کنین وحرف دلتونو بهش بگین

عجیبه معمولا مادرا با دخترا راحتن وبیشتر با دختراشون مسافرت میرن .به نظرم محترمانه با مادرشوهرتون صح ...

با دختراش راحتتره 

ولی هربار که با خواهراش و مامانش بریم جایی بايد تو ماشین ما باشن

ماشین و پول ما رو از خودشون میدونن

بارها از خودشون شنیدم و دیدم که همین رفتار ها رو مادرشوهر دختراش داشتن چقد ناراحت بودن دختراش بارها گفتن ما دوست نداریم با خانواده شوهر جایی بریم مسافرت با خانواده شوهر بده ولی همیشه برنامه هاشون رو با شوهر من هماهنگ میکنن

این سختی ها از وقتی بچه دار شدم هزار برابر بیشتر شده چون بچمم عاشق اوناست وقتی با اوناست انگار تو بهشته گاهی بچم اونا رو دنبال ما راه میندازه چون تو یه ساختمون هستیم مدام دوست داره بره پایین با اونا باشه خلاصه که داغون شدم تازگی ها فقط آرزوی مرگ میکنم چون همه چیز داره روز به روز بدتر میشه 

برای همین به شما گفتم ناراحت نباش که اونا رفتن و به شما چیزی نگفتن چون من ارزو دارم یک هفته خودم و شوهرم و پسرم مستقل بدون فکر و حرف اونا زندگی کنم