2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102332 بازدید | 577 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جلوی در خونت سرکه بریز شاید کاری کردن این مردم از خدا نترس

آره آخه اوایل خیلی خوب بود 

تازه خیانت هم بکنع باز تو اون پنج روزکه خونس حداقل یبار باید حس داشته باشه بهم کلا انگار تو وجودش مردونگی نیست

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
دوتا دلیل داره این رفتار همسرتیک با خیانت داره میکنه بهت و پای یه زنی در میانه دوم اینکه معتاد شده و ...

معتاد بود ازاول ولیرفتارش باهام خوب بود

دکتر ببرش یه مدت کلا سکوت کنبعد یواش یواش ازش بخواه برید سکسولوژیست

اره اگه سراینم کتکم نزنه میگم بهش

آره آخه اوایل خیلی خوب بود تازه خیانت هم بکنع باز تو اون پنج روزکه خونس حداقل یبار باید حس داشته باش ...

ببین راستش شوهر من بعد عروسی اینجوری بود تا ماه ها من دختر بودم بعد عروسی شوهرم گریه میکرد نمیشد اصلا 

آیه ۱۴ سوره آل عمرانو هفت بتر روی غذایی که میخوره بخون و فوت کن.هروز اینکارو بکن.حتما جواب میگیری

ممنون گلی

آره من فقط ساکت میشم ایندفعه چیزی بهونه کنه دست روم بلندکنهشکایت میکنم بنظرت بی محلیش کنم؟ آخه بدتر ...

از این حرصی  تر میخواد بشه  ولش کن بره به جهنم 

فرصت نکردم تمام پیام‌های کاربرها رو بخونم .. نمیدونم بچه ت چند سالشه ولی شوهر شما داره به کتک زدن شما عادت می کنه.

که اگه الان جمعش نکنی  نابودت می کنه..مگه آدم چقدر جون داره که هرروز بخواد کتک بخوره ..‌ به فکر روح و روان اون بچه باش

ببین راستش شوهر من بعد عروسی اینجوری بود تا ماه ها من دختر بودم بعد عروسی شوهرم گریه میکرد نمیشد اصل ...

بعد راستش خانواده ها ازمون دست....میخواستن منم بعد چند ماه گفتن بعدش رفتن گفتن شما روقفل کردن بستن و از این حرفا 

نگفتم بي محلي كنكاملا عادي ولي اصلا هيچي نپرسخواستم بره به سلامت و اينا يه تاپيك بزن دو تا راهنمايي ...

60تاسکه هیچی نداره  به اسمش یه ماشین داره اونو قسطشو نداده سمد به اسمش نیس

ممنون میشم خودمم همین فکرو میکنم ترسیدم بگم بگن خرافاتی

خب اگه شک داری دعاتون کردن 

تو نی نی سایت دیدم : ۷ بار پشت سر هم سوره ی تکویر بخون ( کاربری میگفت با صدای بلند 

ولی من حتی با صدای معمولی هم نخوندم 

بی صدا خوندم تو دلم و جواب داد 

۷ بار پشت سر هم سوره ی تکویر بخون ( بهتره با زبان عربی بخونی تا معتی واژه عوض نشه یعنی ع غ ط ذ ظ ض ث ص ح را مثل عربها تلفظ کنی اگه فعلا نمیتونی صوتشو دانلود کن پخش بشه ۷ بار پشت سر هم ( التحدیر یا تند خوانی سوره ی تکویر را دانلود کن ) 

اگه تو خونه دعا باشه بالای ۹۸ درصد پیدا میشه ( حالا نمیگم ۱۰۰ درصد تا مدیون نشم‌ ) اگه تو خونه دعا نباشه و مثلا از راه دور دعا کزده باشن یه جورایی بهت الهام میشه یا خوابشو میبینی 

من تقریبا مطمئن بودم تو خونمون دعا نیست و فقط برای من میگبرن از راه دور ، من خوندم تو خونه دعایی پیدا نشد ولی نصف شبش خواب دعامو دیدم که کی برام گرفته 

برای یه کاربری هم پیشنهاد دادم اونم خوند میگفت بعدش رفتیم خونه ی خواهرم کیفش افتاد پیشم از توش یه کاغذ افتاد بیرون دیدم که اسم من و مادرم روشه ( برای من دعا گرفته بود نتونم ازدواج کنم که بچشو بزرگ کنم