2777
2789
عنوان

با شمالیا برخورد داشتین🙋🏼‍♀

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 65 پست
والا جور خاصی رفتار نکردمیه آدرس خواستم در نهایت ادب

ندومه ولا 🤧🤣

ولی خب خیلی عجیب بود برام 

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
اگر آدمای اونجا بد بودن از همه جای ایران میکشیدن با یه چادر میرفتن اونجا مثلا سفر .من شمالی نیستم ول ...

عزیزم حالا این خیلی به آدماشون ربط نداره ها به طبیعتش ربط داره و اینکه مسافر باعث درآمد خیلی خوبیه اونجا از اجاره ویلا تا خرید ماهی و سبزی و غذا گرفته تا تفریحات دریایی و درآمدهایی که از اون راه کسب می کنن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من مشهدی هستم بنظرم خونگرم ترین مردم شیراز داره با شمالی هام اصلا  حال نمیکنم چون یبار داشتم عکس می‌گرفتم تو یه جاده شمال بود خانمه از در خونه خودش اومد الکی دعوا کرد دیگه ذهنیتم بد شده نسبت به شمالی ها 

ولی شیراز بازار وکیل بودیم گم شدیم تو کوچه ها بعد یه پیرمرد با دوچرخه اصلا مسیرش یه طرف دیگه بود اومد ما رو برد بیرون خیلی خوش اخلاق بود اونجا عاشق شیراز وآدماش شدم 

ما گیلانیا طرف رو حتی نمی شناسیم یه جوری باهاش سلام علیک می کنیم انگار دوستمونه😂تو خیابون نرماله بر ...

یعنی میشه من یه روزی بیام تو استان شما زندگی کنم؟ این رویای منه🥺

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤●تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم●همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای تو "ایران"کوروش ای شیر ژیان پارسی🧡{♡و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت♡}            نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید
و اینکه چند ساله اونجا میریمخیلی گرون فروشی دیدیم🙂

متاسفم که آدمایی که بهشون برخوردین اینجور بودن، معمولا همه جا خوب و بد داره دیگه اینم شانس شماست

گرون فروشی دارن خیلی مخصوصا میوه و این جور اقلام چون توریست و مسافر و اینا میاد

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

والا ما رفتار عجیبی نداریمشیرازیا با همه گرمنبا غریبه ها طوری حرف میزنیم انگار ده ساله میشناسیمش

برادر من اکثر شهرهای ایران رو به خاطر کارش رفته میگه هیچ کجا شهر ومردم شیراز نمیشه. انشاالله قسمت بشه منم بیام

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

ما توشون چند سال زندگی کردیم 

خودشونو خیلی بالا میگیرن و در ظاهر خوبن ولی دور میزنن آدمو البته کسایی که من باهاشون ارتباط داشتم از بقیشون نمی‌دونم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من مشهدی هستم بنظرم خونگرم ترین مردم شیراز داره با شمالی هام اصلا حال نمیکنم چون یبار داشتم عکس می‌ ...

دقیقا ما کسی آدرس بخواد خودمون میبریمش❤

باشد که کشورمان از جهل، فقر، خشکسالی و‌ غم به دور باشد🌱
عزیزم حالا این خیلی به آدماشون ربط نداره ها به طبیعتش ربط داره و اینکه مسافر باعث درآمد خیلی خوبیه ا ...

فقط طبیعت ؟کلی جای دیگم طبیعت شبیه شمال دارها نمیدونم من بدی ندیدم ازشون .