۲ ۳ ترمه تو کفشم عشقم هی زیادتر شده بهش تو این دو سه ترم. میخوام از اکانت فیک بهش پیشنهاد بدم مثلا بگم استاد یکی از همکلاسیام از شما خوشش اومده من واسطه شدم ببینم چه جوابی میده میترسم بفهمه خودمم چون ضایع بازی زیاد در اوردم بنظرتون انجام بدم یا نه؟
خیلیی رکه بهش حضوری گفتم. گفت کار ما مردونس البته محترمانه گفت
خب پس اونم محترمانه ردت کرده اگه بهت نظری داشت حتما یه پروژه بهت میداد یعنی چی کار ما مردونست؟! مگه تو تو همون رشته تحصیل نمیکنی پس همچین مردونه هم نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بمیدون ولی از فکرش در نمیام ۵ ماهه دیوونه شدم بخدا
۵ ماه خیلی کمه خیلییییی
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
یادمه قبلا ۵ سال خاطرخواه بودم اخرشم گند از اب دراومد
ی چیزی قسمتت باشه خودش میاد
شاید بالای هزار نفر دیدم که عاشق استادشون بودن
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱