2777
2789
عنوان

بابام خونه رو به نام زن بابام کردههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 58 پست
حقش نیست.زنه نه قیافه داره اخلاقم نداره قرص اعصابم میخوره و حق مادر منو زده به نامش..و اینکه بچه دار ...

کاری به چیزی ندارما ، الان مادرتون حق داره نگران باشه که بعد ها بقیه خونه هم به اسمش بزنه اما قیافه و قرص اعصاب خوردن بقیه به شما مربوط نیست حتی اگر زن بابات باشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید چندتا از بزرگترهای فامیل صحبت کن بهش بگن و اینکه مادرتون اط طریق وکیل پیگیر حقش بشهاکنون کاغذها ...

ببین روی یه کاغذ معمولی پدرم همون سالها با دست خط خودش نوشته که چه مقدار پول قرض گرفته و اثر انگشت و امضا زده

و مادرم تمام این سالها بخاطر من کاری نکرد 

اونم زنشه خب درضمن پدرشماهم بچه داشت اون خانوم باهاش ازدواج کرد پس حق داره ی چیزی ب اسمش بزنه منم زن ...

بیچاره بچه های شوهرت با این پدر بی عقل

زنی که بچه دار نشه و نازا باشه و ۵۰ سالش باشه میخاد برای سر قبرش؟؟میخاد خانواده گداشو پولدار کنه با پول پدر من

بیچاره بچه های شوهرت با این پدر بی عقلزنی که بچه دار نشه و نازا باشه و ۵۰ سالش باشه میخاد برای سر قب ...

چ ربطی داشت دقیقا؟ مادر شما زرنگ نبود حق خودشو نگرفت که خودش به تو بده چ ربطی به خانوم دومش داره درضمن بچه شوهرم خیلی هم از من راضی هستش ،، از کجا معلوم پدر شما زودتر فوت نکنه و اون خانوم پشت وانه نداشته باشه ؟