2777
2789
عنوان

من به این پسر چی بگم⁉️ ➕️ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 65 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی بگم پسرای الانخیلی عجیب شدن

خیلی

تا وقتی چیزی ندارن میان میچسبن به آدم و فاز ازدواج برمیدارن

امان از وقتی که یه خونه یا ماشین داشته باشن. دیگه فاز مجرد بودن تا اخر عمر برمیدارن

بهش گفتم روی کمک خانواده من حساب نکنگفت چهار ستون بدنمون سالمه‌. دوتایی کار میکنیمقشنگ از من توقع ما ...

وااااا اسی این خیلی رو اعصابه هااا

بگو من میخوام بخورم و بخوابم نمیخوام کار کنم بابا اصلا دوست ندارم ازت بدم میاد ولم کن نمیخوامت‌

تا الان منطقی حرف زدی از این به بعد بی رحمانه حرف بزن ول کنه

🌶🔥

وااااا اسی این خیلی رو اعصابه هااابگو من میخوام بخورم و بخوابم نمیخوام کار کنم بابا اصلا دوست ندارم ...

اگه خیلی گیر داد بلاکش میکنم

دلم نمیاد چیزی بگم

چون قبلا شکست خوردم. میدونم شکست چقدر سخته. همش حس میکنم دل کسیو بشکنم سرم میاد

عذاب وجدان شدید دارم . 

اره دیگه جوابشو نمیدم اصلا

ببین من یه پسر عمو دارم بهم پیشنهاد داد من خیلی شناختی ازش نداشتم دور بودیم 

روزای اول گفت تو از اون دخترایی هستی ک هدف داری تو زندگیت یا نه شستم خبر دار شد ک این دنبال یکی میگرده خودش خرجشو بده 

باز دوباره توی رستوران حسابدار بود جمعه بود گفت مردم تنبل شدن گفتم چرا گفت خودشون غذا درست نمیکنن میان رستوران جمعه ها من دهنم باز مونده بود گفتم خب مردم ک میگی کار میکنن ک همین تفریحات و داشته باشن من خودمم هر ماه میرم اگه بتونم 

بعد داداشم و خونوادم گفتن نه پسر خوبیه ال بل من کوتاه نیومدم تا این ک اون روز به داداشم گفته بود تو تعریف ک اره باید بری زنی بگیری ک کار کنه وگرنه خرج زیاده داداشم می‌گفت شاه در آورده بودم ک چجوری فهمیدی