شوهر سابق منم اینطوری بود بعدها فهمیدم منو آدم منفی و بدبین و متوهم میدونه واسه همین فکر میکنه توهم میزنم اهمیت نمیده نظرش این بود در موردم گرچه غلط بود ولی اینطوری فکر میکرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قدرش رو بدون،،،، همچین شوهری که بتونی این حرف رو مثل رفیق بهش بزنی و پشتت هم باشه خیلی ارزشش بالاست ...
عزیزم چقدر سخت
من مزاحم تلفنی داشته باشم میدم گوشی رو به خودش میگم ببین چی میگه هی داره زنگ میزنه
کاش همه مردا شعور و عقل داشتن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من نمیگم چون خودم میتونم حلش کنم قطعا وصد البته شوهر منم پشتمه اما اصلا نمیخوام ناراحتش کنم وکاری کنم نسبت به کسی خشم یا کینه بگیره وبارها دیدم سر همچین چیزایی دوتا مرد کشته شدن
من نمیگم چون خودم میتونم حلش کنم قطعا وصد البته شوهر منم پشتمه اما اصلا نمیخوام ناراحتش کنم وکاری کن ...
این مدلی خوبه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)