2777
2789
عرب. لر خوزستان میگیرن البته عرب بیشتر عرب خوزستان به عید فطر خیلی اهمیت میدن بزرگترین عید . مهم تری ...

آره درسته عربها این عید رو جشن میگیرن و فوق العاده خرید میکنن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
آره درسته عربها این عید رو جشن میگیرن و فوق العاده خرید میکنن

امسال ما چون عزاداریم عید نمی‌گیریم لباس اینا نمی‌گیریم ولی چون مهمون میاد اینا قهوه اینا باد بخریم 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عرب ایران میخرن

چه ربطی داره 

کی میخواین بادبگیرین دین ادما ربطی به کشورشون نداره  

اونوقت کساییکه کریسمس جشن میگیرن چی؟! ایرانین؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
عید من فقط عید نوروز هست همون نوروز باستانی کی گفته من ولنتاین وکریسمس دارم؟😂

باشه پس اینهمه میرن کریسمس خرید میکنن جشن میگیرن روح های سرگردانن 😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
ب چپم

من دوتا مانتو گرفتم با یه هودی و یه جفت کفش 😍😍

بیشتر ببینید
باشه پس اینهمه میرن کریسمس خرید میکنن جشن میگیرن روح های سرگردانن 😂😂😂😂

چه ربطی داشت؟؟؟؟

به من میگه عید شما ولنتاین وکریسمسه میگم منو چه به کریسمس مگه من مسیحی ام حالا یکی دیگه کریسمس و ولنتاین وجشن میگیره اونا منم؟

چی شد که فکر کردی باید بجای عید نوروز واسه عید فطر خرید کنیم 🤭😁

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
بیشتر ببینید