2777
2789
عنوان

بین دو نفر موندم به نظرتون شرکت نفت بهتره یا جراح واسه تامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 10661 بازدید | 286 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای الان دیدم یه بچه دبیرستانی‌ متوهمی😑 برو درستو بخون معدلت نشه ۱۵ هر وقت هم خواستی داستان بنویسی ...

😂😂

وای اینو میشناسم همش تایپکاش رمانه هرسری میام میبینم یه داستان بافته تو خیالش

یبارمتخصص قلب اومد خاستگاریش یبار اسنپیه عاشقش شد یبار دوست اکسش 

روز بعدش رفت دیت با دوست پسرش یهو تو جعبه سیگار بهش گردنبند داد

یبار غش کرد تو خیابون دوست پسرش بردش بیمارستان🥴

یبار جراح عاشقش شد

و...

من ۱۷ سالمه و رشتم تجربیه و کلاس۱۱ هستم خیلی دوس دارم مستقل بشم واقعا 

دستم تو جیب خودم باشه 

بابام واقعا هر وقت گفتم پول میخوام بهم داده بنده حدا ولی خب دیگه خودم خجالت میکشم خرجم خیلی رفته بالا بعدشم آدمی هستم که نمیتونم پول خرج نکنم کلا 

نمیشه اصلا 

نمیدونم چیکار کنم اگر برم سرکار به درسم لطمه میخوره اخه

1403/07/

اینم یک مدرک دیگه جدا از اون تاپیک برج یازده

برج هفت ۱۷ سالش بوده الان ۱۹

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

یعنی یدونه سیم‌کارت دست سه نفر

شوخی میکنم بابا 

هر استارتری اینجوری دروغاش رو میشه میگه کاربری دست دو سه نفره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
من ۱۷ سالمه و رشتم تجربیه و کلاس۱۱ هستم خیلی دوس دارم مستقل بشم واقعا دستم تو جیب خودم باشه بابام وا ...

زندگیش رو  دور ×۲ هستش 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
من ۱۷ سالمه و رشتم تجربیه و کلاس۱۱ هستم خیلی دوس دارم مستقل بشم واقعا دستم تو جیب خودم باشه بابام وا ...

بعد هی میگن بذارین کاربرها خودشون تاپیکها رو حذف کنن!

تاپیکها میمونه و انقدر دروغ و حرفهای عجیب میگن، اگه بتونن پاک کنن چکار میکنن؟؟؟

تو چند تا تاپیک قبلت گفتی ۱۷ سالته بعد الان میگی ۱۹ سالته 

اوسکول خودتی که 

عقده ها آرزوهاتو اینجا نیار اینجا همه مثل تو تو رویا نیستن

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
بیشتر ببینید
بعد هی میگن بذارین کاربرها خودشون تاپیکها رو حذف کنن!تاپیکها میمونه و انقدر دروغ و حرفهای عجیب میگن، ...

دقیقا 

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎