2777
2789
عنوان

اگر زن ثروت مندی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 65 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اول یه خیریه میزدم 

چیزی که همیشه آرزوش رو داشتم و دارم 

بعد یه آموزشگاه درست درمون تو پایین شهر و منطقه ای که دسترسی به این چیزا کمتره افتتاح می‌کردم ( حالا فکر نکردم بهش که چه آموزشگاهی ، هر چیزی که احساس نیاز بهش بیشتر باشه ، باید نظرسنجی کرد برای چنین چیزی)

و اینکه رفاه ایجاد میکردم برای خودم و خانوادم (منظورم مادر و پدرم هم هستن نه فقط شوهر و بچه )

از خیلی مجلل بودن خوشم نمیاد 

در حدی که احساس آرامش داشته باشیم و بتونم به بچه هام کمک کنم به اهدافشون برسن 

خیلی سفر میکردم 

سفر داخلی و خارجی 

تنها و خانوادگی 

و اهدافم رو دنبال میکردم پیشرفت میکردم تو اهدافم ( پول خیلی تأثیر داره خب ، نصف بیشتر اهدافم به پول بنده تو این دنیا همه چی به پول بنده )

بعد اینکه من تو انتخاب همسر معیار هایی دارم که اگر اونا رو داشته باشه همه جوره به پاش میمونم تو بی پولی و پولداری ، تو سختی و آسونی 

اگر اونا رو خدایی نکرده نداشته باشه نمی‌تونم باهاش زندگی کنم 

چرا آدم در صورت داشتن همسری خوب تا پولدار شد قید همسرش رو بزنه؟ اون شریک من خواهد بود تو زندگی تو غم و شادی 

البته امیدوارم آدم باشه 😅

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اول یه خیریه میزدم چیزی که همیشه آرزوش رو داشتم و دارم بعد یه آموزشگاه درست درمون تو پایین شهر و منط ...

عزیزم 🌹 

خخ

آدم بودن خیلی مهمه ها 

ولی بعضی ها آدم هستن ولی عاشق نیستنیا خیلی مغرور و مرد سالاری

کلا یه جوری هستن که هم بودن باهاشون اذیت کننده س هم دور بودن ازشون

خواهش میکنم واسه فرج صلوات بفرستید🌹
عزیزم 🌹 خخآدم بودن خیلی مهمه ها ولی بعضی ها آدم هستن ولی عاشق نیستنیا خیلی مغرور و مرد سالاریکلا یه ...

هر آدمی که آدم نیست 

نمیدونم چطور بگم منظورم رو 

آدم خوب آدم واقعی مرد سالار نیست زورگو نیست 

منم گفتم که اگر آدم خوبی باشه همونی باشه که میخوام اینطوره 

در غیر اینصورت نمیتونم تحملش کنم

هر آدمی که آدم نیست نمیدونم چطور بگم منظورم رو آدم خوب آدم واقعی مرد سالار نیست زورگو نیست منم گفتم ...

متوجه شدم عزیزم 

الهی به آرزوهات برسی گلم 

خواهش میکنم واسه فرج صلوات بفرستید🌹

حالا که پرسیدی میگم

من دقیقا همین خانمم .

ثروت خوبی دارم ماشین مدل بالا و سفر خارجی و تفریح

۴۵ سالمه و مجردم

یعنی زندگی گزینه دو رو انتخاب کردم

و خیلی راضیم

بگم پارتنر فلان هم ندارم کلا از ۱۵ سالگی قصدم تجرد ابدی بود 

متوجه شدم عزیزم الهی به آرزوهات برسی گلم

خیلی‌ ممنونم ازتون 💚 

الهی به هرچی که دلتون رو شاد میکنه برسین و به موقع به تمام حاجت های دلتون برسید اینکه آدم به موقع برسه به خواسته هاش خیلی مهمه 💚