2777
2789
عنوان

شنبه میریم کردان خیلی خوشحالم 😂😃شما کجا رفتید مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 51 پست
خوش بگذرهجایی نرفتیمچهارشنبه سوری رفتیم باغمون تاالان هیچپس فردا میریم استادیوم بازی ایران

ایران با کجا بازی داره 

ساعت چند 

سلام برقلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دریا میگریدو کسی آن را احساس نمی‌کند   

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ایران با کجا بازی داره ساعت چند

۷ و نیم

ازبکستان

جشن صعودم داریم

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
۷ و نیمازبکستانجشن صعودم داریم

وای خدایا 

انشالله میبره 

راستی این بازیا مقدماتی جام جهانیه؟

سلام برقلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دریا میگریدو کسی آن را احساس نمی‌کند   

وای خدایا انشالله میبره راستی این بازیا مقدماتی جام جهانیه؟

اره گلم

انشالله

عاشق اینم سردار ازمون و ببینم

قراره دسته جمعی بریم

من دخترم، دختر یکی از خواهرشوهرام ۱۵ سالشه با من خیلی جوره با خواهرشوهرم و دختر ۸ سالش ک تقریبا همسن دخترمنه

شوهرمم با پسر ۸ سالم و خواهر زاده ۲۰ سالش ک پسره

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
گیلان زندگی میکنم دیروز رفتیم لاهیجان شام خوردیم گفتیم یه سری به بام سبز بزنیم ولی خیلی سرد بود و با ...

تو مسافرتای ما زندگی میکنید 🥲😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اره گلمانشاللهعاشق اینم سردار ازمون و ببینمقراره دسته جمعی بریممن دخترم، دختر یکی از خواهرشوهرام ۱۵ ...

اره برید خوش بگذره 

انشالله ببره 

وای خدا کنه شوهرم اون شب خونه نیاد 

لعنتی