2777
2789

نمدونم عفونته یا چی، سوزش و ترشحات غیر عادی ندارم ولی یک ساله بوی ترشیدگی از واژنم اذیتم میکنه🥺بخدا آدم تر تمیزیم، لباس زیرم میشورم مدام، دسشویی میرم تمیز میشورم، شده مایع دستشویی میزنم، مرتب حموم میکنم چندین بار رفتم دکتر زنان، میگن چون دختری فقط قرص،قرصم جواب نمیده،چ راهی پیشنهاد میدبن، خسته شدم، دعاتون میکنم

وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی

قرص لاکتوفم دوماه بخور

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید

خیلی متأسفم که این مشکل برای شما پیش آمده و باعث ناراحتی‌تان شده است. بوی غیرعادی واژن می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، حتی اگر علائم دیگری مانند سوزش یا ترشحات غیرعادی وجود نداشته باشد. در اینجا چند نکته و پیشنهاد وجود دارد که ممکن است کمک‌کننده باشد:

### **۱. بررسی رژیم غذایی:**

- مصرف غذاهای سالم و کاهش مصرف مواد غذایی مانند قند و کربوهیدرات‌های فرآوری‌شده می‌تواند به تعادل باکتری‌های واژن کمک کند.

- مصرف ماست یا مکمل‌های پروبیوتیک ممکن است مفید باشد، زیرا به حفظ تعادل فلور واژن کمک می‌کند.

### **۲. استفاده از محصولات مناسب:**

- از شوینده‌های ملایم و بدون عطر برای شستشوی ناحیه واژن استفاده کنید. مایع دستشویی ممکن است باعث تحریک شود.

- از محصولات مخصوص بهداشت زنان که pH مناسب دارند استفاده کنید.

### **۳. لباس زیر مناسب:**

- لباس زیر پنبه‌ای و قابل تنفس بپوشید و از لباس‌های تنگ یا مصنوعی خودداری کنید.

### **۴. مشاوره تخصصی:**

- اگر پزشکان قبلی نتوانسته‌اند مشکل را حل کنند، ممکن است بخواهید به یک متخصص دیگر مراجعه کنید یا آزمایش‌های بیشتری انجام دهید.

- آزمایش‌هایی مانند بررسی سطح هورمون‌ها یا کشت باکتریایی ممکن است به شناسایی علت کمک کند.

### **۵. درمان‌های طبیعی:**

- برخی افراد از شستشوی ملایم با آب و سرکه سیب (با نسبت بسیار کم) برای کاهش بو استفاده می‌کنند، اما قبل از امتحان کردن هر روش طبیعی، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

### **۶. مدیریت استرس:**

- استرس می‌تواند بر تعادل هورمونی و سلامت کلی بدن تأثیر بگذارد. تمرین‌های آرامش‌بخش مانند مدیتیشن یا یوگا ممکن است مفید باشد.

اگر این مشکل ادامه پیدا کند، حتماً پیگیری کنید و از پزشک بخواهید که آزمایش‌های دقیق‌تری انجام دهد. امیدوارم که به زودی این مشکل حل شود و احساس راحتی بیشتری داشته باشید. 🌸✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با مایع اصلاااا نشور خودش باعث عفونت میشه فقط شامپو بچه بزن

بعد چون دختری چندتا چیز میگم انجام بده

تو یه لگن بزرگ سرکه و اب بریز بشین نیم ساعت داخلش هر روز انجام بده

یا پونه کوهی دم کن از صافی رد کن بریز داخل لگن بشین داخلش اب رو اتیشه

خیلیام میگن عنبرنسا دودشو بگیری ب خودت خوبه 

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
خیلی متأسفم که این مشکل برای شما پیش آمده و باعث ناراحتی‌تان شده است. بوی غیرعادی واژن می‌تواند دلای ...

تشکر از پیام طولانیتون

روزی یکی؟

بله تو یخچال نگهش دار 

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید
دمنوش پونه عالیه عالیه عالیه اصلا از این دمنوش نگذر و حتما حتما امتحانش کن نیاز به هیچ قرص و دارویی ...

همینا ک پودرشو میریزن تو دوغ