2777
2789
عنوان

خونه ای که دست مستاجردادین رنگ وکابینت طرح جدیدمیزنید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 179 پست
برامستاجرمیدی استفاده کنه خراب میکنن

عزیزم خونه هر چقدر شیک تر باشه رو رهن خونه میره 

شما کابینت ۱۰۰ میلیونی بندازی ۵۰ میره روش 

تازه اگ دستت بازی میتونی بیشتر خرجش کنید خیلی سود داره 

فک کن با رهن خونه رو بدی طلا سال بعد طلارو بفروشی هم پول برات میمونه  هم پول طرفو میدی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
عزیزم خونه هر چقدر شیک تر باشه رو رهن خونه میره شما کابینت ۱۰۰ میلیونی بندازی ۵۰ میره روش تازه اگ دس ...

ماپولشوبه مستاجرقبلی دادیم 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی مستاجرا رو باید تو طویله هم راه نداد

خونه صفر دادیم چندسال قبل دست مستاجر بی شرف و بی ناموس

سگ داشته خونه با گوه سگ یکی بود دستشویی خونه انقدر کثیف و زرد بود که هزارتا حشره دورش میچرخیدن

آیفون و کولر و پکیج و شوفاژ رو هم دزدید و برد

حالا گارد میگیرین مستاجر آدمه و حقشه خونه تمیز داشته باشه

هیچکس تاکید می‌کنم هیچکس حق و حقوق دیگران براش اهمیت نداره هزار تا تاپیک دیدم مستاجر خونه رو ترکونده تحویل داده همین بد ذاتی و بد دلیشونه که باید هرسال آواره باشن

البته درصد خیلی کمی هم هستند ذات خوب. دارن

🤪
ارزشش2500ولی خب ماشهرستانیم بالاشهرتقریبا جاش عالی

خب کم گرفتی الانم میتونی بگی قیمت پایین میدم که وقت تعمیر نزارم اوکی اگه میخوایین منم به قیمت روز حساب میکنم و کابینتم میکنم که رهنش تقریبا ۴۰۰میشه 

بعضی مستاجرا رو باید تو طویله هم راه ندادخونه صفر دادیم چندسال قبل دست مستاجر بی شرف و بی ناموسسگ دا ...

یعنی ما که مستاجریم بددلیم از اون حرفا بود

پول پیش رو برا همین کارا میگیرن .میری ملکتو بعد تخلیه وسایل میبینی تمام ضرر و زیان رو حساب می‌کنی والا ما هر جا رفتیم آباد کردیم .هر سالم صاحب خونه میاد قرار داد رو خونه می‌نویسه(هر چند من از این کارش متنفرم )

یعنی ما که مستاجریم بددلیم از اون حرفا بودپول پیش رو برا همین کارا میگیرن .میری ملکتو بعد تخلیه وسای ...

عزیزم آخر کامنتم نوشتم درصدی هم ذات خوب دارن که شمایی که آباد کردین قطعا جزو اون دسته این

پول پیش رو قرار بود از اجاره هایی که نداده بود کم بذاریم آخرش فقط ۵ تومن میموند ماهم گفتیم خب شاید نداره ماکه پول پیش دستمونه

یک هفته مونده به موعد تخلیه کرده بود کلی وسایل خونه رو دزدید و فلنگو بست

همسرم ماموریت بود زنگ زد هفته آینده موعدت سرمیاد گفت بله دارم کم‌کم جمع میکنم و جمعه بیاین واسه تحویل و حساب کتاب نگو شب همین تماس زد به چاک

خدا هرجا هست به نون شب محتاجش کنه. شماهم صاحب خونه بشی هرچه زودتر

🤪
ای بابا چی میگی تو بکش بیرون از من مگه من با تو حرف زدم همه پست هامو ریپ میزنی باشه تو اینجوری باش ش ...

اونی ک فشار میخوره میخوای مردم تیغ بزنه شمایی

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونی ک فشار میخوره میخوای مردم تیغ بزنه شمایی

ما اگه بد بودیم صاحب خونمون ۸ سال ما رو نگه نمیداشت تو خونش از منصف بودن هم چیزی کم نداره خونش هم کلید نخورده نوساز بوده که ما اومدیم

نمیدونم چه ارتباطی به تیغ زدن داره مستاجر مجانی که نمیشینه داره کرایه میده پول پیشش هم دست صاحب خونه 

واقعا اندازه عقلت صحبت میکنی.از صحبت هات میشه به میزان عقلت پی برد.موفق باشی 

کاربری سوم  
اره واقعا مستاجر بیچاره کلی هزینه می‌کنه پول پیش و کرایه میده حقش یه خونه تمیز داشته باشه مخصوصا آشپ ...

اون صاحبخونه هم کلی زحمت کشیده از طرفی مستاجر هم با توجه به پولی که میده حق خونه تمیز رو داره قطعا