2777
2789
عنوان

دور اطرافتون دیدید دختر هجده ساله طلاق بگیره بعدش چیکار کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 56 پست
اینم بگم که خانوادم خیلی سمی هسن خیلی گیر میدن میدونم ک بعد طلاق چه رفتارایی باهام میکنن اما موندم چ ...

طلاق بگیر و حرفاشونو به چپت دایورت کن

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زرنگی کاگه الات طلاق لگیریبشین درس بخون و کان یه چند سالی به ازدواج فک نکنیا یه مهارت خوب یاد ب ...

نمیزاره کار کنم محدودم کرده از همچی:)

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

چون باکره ای اسمس پاک میشه از شناسنامت. 

اگ میخوای طلاق بگیری پ باکره بمون.

تازه میتونی خونه رو هم ترک کنی و شوهرت نتونه حق تمکین بگیره. 

و ب همون نسبت حق ازدواج هم دیگ شوهرت نداره .

پس مجبور میشه مهریه هر چی میخوای بهت بده تا ب طلاق راضی شی

فقط اینو میدونم ده سال دیگه شاید کمتر به خودت میگی کاش طلاق گرفته بودماتفاقا چون دختری هم شانسای خوب ...

ولی بقیه فک میکنن که من زنم:)

والا اینجا اولین باره میبینم این سن ازدواج خواهر.ما اطرافمون زیر ۳۰ نداریم اصلا.

والا منم با این سنم که نسل دهه60 بودیم بابام اجازه نداد زیر18 ازدواج کنم هرجا یه فرهنگی داره دیگه خواهر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
کسی که از اول زندگی اینطور حرف میزنه امیدی بهش نیست خیلی جوونی طلاق بگیر زندگیتو بساز

فقط از ترس رفتارای خانوادم میترسم خیلی سخت گیرن خیلی محدودم میکنن😔