الو_خشک مدیر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2672 عنوان دور اطرافتون دیدید دختر هجده ساله طلاق بگیره بعدش چیکار کردن | مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 56 پست من خیلی دارم به طلاق فکر میکنم بخدا قسم خیلی صبر کردم شوهرم عوض شه اما نشد.من ۱۸ سالمه و بکارت دارم دوماهی هس اومدم سر خونه زندگیم اما رابطه کامل نداشتم چون میترسیدم از رابطه.حالا شوهرم بهم میگه فک کردی طلاق بگیری برات ریدنتو دیگه مطلقه ای هیشکی تورو نمیگیره😭🥺💔 لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️ 1404/01/03 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الو_خشک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2672 با عجله تصمیم به ازدواج گرفتی لااقل با عجله طلاق نگیر چیکار کنم اخه🥺دیگه خستم:) لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️
کوآمی عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 983 اینم بگم که خانوادم خیلی سمی هسن خیلی گیر میدن میدونم ک بعد طلاق چه رفتارایی باهام میکنن اما موندم چ ... طلاق بگیر و حرفاشونو به چپت دایورت کن هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ... لطفا درخواست ندید😑🤌🏻
الو_خشک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2672 خیلی زرنگی کاگه الات طلاق لگیریبشین درس بخون و کان یه چند سالی به ازدواج فک نکنیا یه مهارت خوب یاد ب ... نمیزاره کار کنم محدودم کرده از همچی:) لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️
ppp عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 8076 چون باکره ای اسمس پاک میشه از شناسنامت. اگ میخوای طلاق بگیری پ باکره بمون.تازه میتونی خونه رو هم ترک کنی و شوهرت نتونه حق تمکین بگیره. و ب همون نسبت حق ازدواج هم دیگ شوهرت نداره .پس مجبور میشه مهریه هر چی میخوای بهت بده تا ب طلاق راضی شی
تهرانم عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 3283 گوه زیادی خورده ـ.. اره دوست من همین سن تو جدا شد اونم با وجود عروسی بکارت داشت ـجدا شد اومد تهران و رفت سرکار. این عنتر میخواد اعتماد به نفست رو سرکوب کنه
الو_خشک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2672 فقط اینو میدونم ده سال دیگه شاید کمتر به خودت میگی کاش طلاق گرفته بودماتفاقا چون دختری هم شانسای خوب ... ولی بقیه فک میکنن که من زنم:) لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️
الو_خشک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2672 صبور باش عزیزم بامشاور صحبت کن عجولانه تصمیم نگیر شماره مشاور رایگان دارید؟🙏 لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 30006 والا اینجا اولین باره میبینم این سن ازدواج خواهر.ما اطرافمون زیر ۳۰ نداریم اصلا. والا منم با این سنم که نسل دهه60 بودیم بابام اجازه نداد زیر18 ازدواج کنم هرجا یه فرهنگی داره دیگه خواهر غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ppp عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 8076 ولی بقیه فک میکنن که من زنم:) واس ما این چیزا مهم نیاگ سمت شما مهمه برگه سلامت بگیر بکن ت چشم بقیه
الو_خشک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2672 کسی که از اول زندگی اینطور حرف میزنه امیدی بهش نیست خیلی جوونی طلاق بگیر زندگیتو بساز فقط از ترس رفتارای خانوادم میترسم خیلی سخت گیرن خیلی محدودم میکنن😔 لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️
الو_خشک مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2672 مشکل تو ترس نیسواژینیسموس داری که باید درمان بشهسر همین میخواید جدا بشید؟ کاش سر این بود لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️
pofaki8617 عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 10604 شوهرت اینو میگه ک وا بدیبعد طلاق گرفتی اسمش بمونه داخل شناسنامه اتدکمه شو بزن Dunno