2777
2789

ما خیلی رابطه باهاشون نداریم بخاطر دخالت ها و حرفهای زشتی که خانواده شوهرم بهم زدن ولی چندساله ماه رمضات بخاطر دل شوهرم و بچه م که بعدها نگه من مادربزرگ پدربزرگ میخواستم دعوتشون میکنم

امسال از دوهفته قبل ماه رمضان به شوهرم گفتم و برنامه چیدیم حتی غذا را هم تعیین کردیم ولی دقیقا امروز که بهش گفتم برو دعوت کن میگه نه نمیخواد

اینقدر بدم میاد یکی برنامه ریزی هام را به هم بزنه صبح تاحالا اعصابم خورده

اینقدر از شوهرم بدم میاد میذاره دم دعوت کردن رفته استخاره گرفته خوب ادم نادون اگه کار حروم میخواهی بکنی که استخاره میگیری یا چرا از اول نمیگیری

اصلا چرا باید بری استخاره بگیری 

وای اگه امروز سکته نکنم خیلیه

مشتاق دیدنشون نیستم حتی غذا میپزم نمیخورن نکبت ها ولی فقط بخاطر بچم و شوهرم که اینم گند زد تو اعصابم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرت خودش نمیخاد ولشکن چ مشکلی داری ک شوهرت پشتته نیان خانواده خودتو دعوت کن

دعوت کردم خانواده خودم را

من حرفم اینه اول میگفت الان بعد به ماه که من کلی برنامه چیدم میگه نه و اینکه سر هر کاری میره استخاره میکنه بدم میاد

شاید بچیزی فهمیده پشیمون شده عصاب خودتو خرد نکن عزیزم

ممنون 

نه رفته استخاره کرده متاسفانه شوهر من اگه بخواد ابم بخوره استخاره میکنه و گند میزنه به همه چیز

باز ممنون که باهام حرف زدید خیلی عصبی شده بودم یه کم اروم شدم