2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9600 بازدید | 374 پست
منم با دوس پسرم ازدواج کردم قبل ازدواجم همه کار کرده بودیم اصرار ازدواجم از اون بودبا ادمش دوست شید

ولی پیدا کردن آدم درست حسابی سخته قبول داری

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا اکثر سنتیا شوهراشونو دوست ندارنچون انتخابشون بر اساس شغل و قیافه بوده نه علاقهو بعدا یه وابستگی ...

نه واقعا خیلیا هستن ک واقعا عاشق شوهرشون هستن 

یکیش خودم

وای دورم همه با دوس پسراشون ازدواج کردن

نه صرفا اینکه دوست بوده من اگر پسر باشم با ۱۰۰ تا دخترم دوست باشم می‌سنجم میبینم کدومشون هوله وخراب بازی در میاره اون ونمیگیرم اون ومیگیرم که شرم وحیا داره اون که مواظب خط قرمزاشه اونکه دوستم داره اونکه با من دوسته چون دوستم داره نه چون میخواد وقت گذرونی کنه چون کسی که برا وقت گذرونی باشه با هزار نفر دیگه هم دوست میشه

کلا اکثر سنتیا شوهراشونو دوست ندارنچون انتخابشون بر اساس شغل و قیافه بوده نه علاقهو بعدا یه وابستگی ...

بهتره زود قضاوت نکنید

من ازدواجم سنتی بود همسرمم میخواست دوست بشه ولی نشدم الان جونمون رو برای هم میدیم 

قرار نیست که هرکی با دوست پسرش ازدواج کنه خوشبخت‌ترین و عاشقه هر کیم سنتی ازدواج کنه بدبخته

انگار فقط من سنتی ازدواج کردم همه دوست بودن و همه کار هم کردن😶😶😶

نه برای منم سنتی بود

همسرم فامیل بود عاشقم شده بود ولی من نمی‌شناختمش تا اومد خواستگاری

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

ولی پیدا کردن آدم درست حسابی سخته قبول داری

بله باید تو انتخاب دقت کرد

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید

دقیقاا بیشتز شونم که خاستگار داشتم یا بخاطر شغل خانوادم بودن یا ظاهرم 

طرفی که یه بار منو دیده میخواد از چیم سر دربیاره

بازم با دوست پسرهاتون آشنا میشید شناخت پیدا می‌کنید 

بازم مشکل داریم چه برسه سنتی

بهتره زود قضاوت نکنیدمن ازدواجم سنتی بود همسرمم میخواست دوست بشه ولی نشدم الان جونمون رو برای هم مید ...

کلمه اکثرا رو دیدی عزیزم؟

خوشبخت ترین باشید❤️

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید