2777
2789
عنوان

خانما شما میرید خونه برادرشوهراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 31 پست

دیگه عید مجبوری باید رفت.  خودت بزن به کوچه علی چپ و برو.  برات هم مهم نباشه اون زن عقده ای اش می خواد کدوم سمت بدنش به تو بکنه و بشینه.  خودت با میوه و شیرینی سرگرم کن و برگرد خونه  

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

ماهم از همه کوچیکتریم میریم

مهم نیست همسراشون چطورن 

ادای احترام به برادر شوهراست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله حتما. حتی اگه دلخورم باشیم میریم .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
عیداهم نمیرید؟

نه 

الان چندساله 

خواهرا و برادر خونه مادرشوهرم همدیگرو میبینن 

در کل خیلی کم رفت و آمد و سردن و شوهرم و خودم هیچ از مهمونی رفتن و مهمون اومدن خوشمون نمیاد 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

ما عید میرفتیم اونا نمیاومدن

کلا  برادر شوهر بزرگم باهمه رفت امد دارن‌بجز شوهر من و برادر شوهر کوجیکم

دیگه امسال ماهم نرفتیم

مثلا مناسبتی هم باشه نمیان

زایمان کردم نیومدن

خونه ساخته بودیم بعد ۸ ماه اومدن

بنظرم بخاطر شوهرت برو ،و احترام خودت رو بذار،این مردها اگر چیزی بگی آخرش خودتو مقصر میکنن و میگن تویی که با همه بدی،مردا متوجه نمیشن جاریهات زیرزیرکی چه کرمی ریختن که تو بدت اومده ،ولی بخاطر رابطه ات با شوهرت برو