2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم حق داره از خانوادم ناراحت بشه و خونمون نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5976 بازدید | 179 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرم همه خرجمو میده بابام هزار تومن براش خرج نمیکنه اون موقع میگ شوهرته وظیفشه ولی همین شوهر نه شب ...

ما ک عقد میکنیم پسر خونه پدر زنش اصلا میمونه میخوابه مشکلی نیست مثل پسر خانوادس 

بابات سر خودش زرنگه 

شوهرت هرچی بگه حق داره بابات ادم با وجدان و انصافی نیست داره زرنگ بازی در میاره

وقتی عقدی یعنی زنشیمیخواس تو بغلش نخوابی شوهرت نمیداد شما الان همسر قانونی اقا هستی و وظیفه داری در ...

نه موقع خرج کردن زنشم موقع چیزای دیگ اون یه پسر غریبه هست برام مراسم عقد گرفت در حد عروسی بابام میگ بری پیشش بخوابی برات مراسم نگرفته میگم عقدم مثل عروسی مجلل بود دیگ چی میخواین ازش

ما ک عقد میکنیم پسر خونه پدر زنش اصلا میمونه میخوابه مشکلی نیست مثل پسر خانوادس بابات سر خودش زرنگه ...

خیلی بابام زرنگ باز هست خودش ازدواج کرد شب اول بزور موند دیگ هم نرفت خونش

نعلت به این رسم رسومات گند زده زندگی ما

تو خانواده ما رسمه عقد میکنن شبم پیش همن تو خانواده شوهرم این قضیه خیلی عادیه فقط بابای من رسم نداره تازه خودشم ازدواج کرد شب اول خونه پدر زن موند و دیگ ام نرف خونش