2777
2789
عنوان

شوهرمو فحش بارون کردم واز خونه صبح پرتش کردم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 61 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه رفتی و نیومد دیگه دنبالت چی میخای واسه ی صبحونه و دعوا زندگیتو ول کنی بمون خونت اومد تو هیچی نگو برو تو اتاق تا اوضاع آرومتر شه مطمن باش خونه پدر مادر هم خبری نیس نهایت سه روز عزیزی بعدش دیگه شروع میشه

وای سر چی دعوا کردید؟؟

منو صبح زود بلند کرده صبحونه اماده کن بعد براش تخم مرغ پختم گذاشتم رو میز تخم مرغ رو پرت کرد رو زمین میگه که میدونی من تخم مرغ نمیخورم عمدا پختی😐منم گفتم جای دستت درد نکنه هس و...بقیه ماجرا ک گفتم بالا

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

منو صبح زود بلند کرده صبحونه اماده کن بعد براش تخم مرغ پختم گذاشتم رو میز تخم مرغ رو پرت کرد رو زمین ...

خب شما میدونستی تخم مرغ دوست نداره و درست کردی؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ب همین راحتی ؟

منو صبح زود بلند کرده صبحونه اماده کن بعد براش تخم مرغ پختم گذاشتم رو میز تخم مرغ رو پرت کرد رو زمین میگه که میدونی من تخم مرغ نمیخورم عمدا پختی😐منم گفتم جای دستت درد نکنه هس و...بقیه ماجرا ک گفتم بالا

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

ای بابا ما مجردا دنبال ازدواجیم شما متاهلا دعوا قهر میکنین بسه بابا روی همو ببوسید تموم کنین این چیز ...

همین دیگه ..اشتباهه ..اینا میندازن بیرون قهر میکنن از بعدش خبر ندارن ..اینقد دیدم اینجوری طرف با دوست دخترش حالش بهتر 

ناناز کامل تعریف کن ببینم چی شده

😂😂 دمت گرم شیر زنی بخدا

ن وقتی عصبی بشم زیاد اینجوری سگ میشم خودشم میدونه اون لحظه نباید باهام مقابله کن وقتی اروم تر میشم اونوفت حسابم میرسه اون موقع زورش بهم میرسه🤦‍♀️🥴😂